Lányok ha flörtöltök egy helyes pasival akkor mi az amitől elolvadtok? Pl ha szemeztek akkor ratokmosolyog vagy mik azok amik hasonlo reakciot valt ki?
Figyelt kérdés
Koszonom a valaszokat2013. dec. 15. 20:46
1/5 anonim válasza:
Csak attól olvadok el, ha tényleg valami nem megszokott, és egyénileg nekem szóló dolgot csinál. Ez alatt azt értem, hogy valamit meglát bennem, ami nem igaz a többi csajra (és pozitív), és azt vhogy egyedi módon kiemeli. Nehéz ennél egyértelmübben fogalmazni.
De sima flörttöl még nem olvadok el. Azért ha tetszik, persze örülök annak, amit leírtál, meg ha pl megérint néha, megbirizgálja a hajam.
És akkor már vissza kérdezek, pasik ugyanebben a helyzetben minek örülnek?
2/5 anonim válasza:
Hát ha eleve tetszik a fiu már mindegy micsinál :D De amugy egy mosoly nálam mindent visz:)
3/5 anonim válasza:
Hát azért ez nem teljesen így van, hogy mindegy mit csinál! Én is tetszettem sőt szerelmes volt belém aztán néhány lekur..vázás, lehülyézés, kemény számonkérés, féltékenykedés és a barátnőjével való lefekvés után nem akart velem járni! Szóval csak óvatosan az ilyenekkel, mert én is azt hittem bármit megtehetek, mert nyerő pozícióban vagyok aztán pofára estem...ez nem igaz, hogy bármit csinálhat aki tetszik..még akkor se ha nagy a szerelem!
4/5 anonim válasza:
Kedves utolso
A kérdező az ismerkedés flörtölésre gondolt nem hosszùtávon.Kapcsolatra
5/5 anonim válasza:
A 2-es válaszoló válaszára reagáltam, miszerint : "Hát ha eleve tetszik a fiu már mindegy micsinál!"
És mint írtam is "nem akart velem járni" tehát nem volt a barátnőm..még csak ismerkedtünk! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!