Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nos, már év eleje óta minden...

Nos, már év eleje óta minden reggel látok egy fiút, aki jön velem szembe. És hát annyira helyes, hogy az elképesztő. Csak az a gond, hogy semmit nem tudok róla. Mit csináljak? Kérlek adjatok tanácsokat!

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 13:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Csak köszönj rá,hogy "szia". :) Ha visszaköszön,utána lehet tovább gondolkodni,h mi legyen a következő lépés!
2013. dec. 15. 13:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Mértnem szolitod le?
2013. dec. 15. 13:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Arra, is gondoltam, hogy írok egy levelet/üdvözlőlapot, így karácsony szempontjából s odaadom neki, hogy ezt olvasd el vagy valami iylesmi !:)
2013. dec. 15. 13:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Uhhh, nem könnyű helyzet, már csak azért sem, mert én lány vagyok, és lányként nem szoktam kezdeményezni. Szerintem sokkal jobb, ha a férfi kezdeményez, udvarol. De esetleg igen, ráköszönhetsz, de utána szerintem hagyd, hogy a fiú lépjen, ha akar. Ha bejösz neki, és nincs barátnője, fog kezdeményezni, csak ha nem olyan, mint egyre több pasi, hogy elvárja, hogy a lány kezdeményezzen... :/
2013. dec. 15. 13:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
ez a karácsonyi üdv. lap kedves, aranyos, de kicsit olyan.... ööö... hogy is ondjam, szóval érted... nem ismered stb... és egyből egy ilyen kis ajándék... nem tudom, lehet neki bejönne, nem ismerem a srácot... de szerintem kicsit kockázatos, és érdekes
2013. dec. 15. 13:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
El kell ejteni előtte vmi felszerelést könyvet,ami látványosan kiborul,ha nem segít összeszedni,akkor egy paraszt.
2013. dec. 15. 13:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok.

Alaptrükk és soha nem fog rájönni.

Utána már mehet a bemutatkozás és olyan irányba kell csavarni a beszélgetést is..

2013. dec. 15. 13:53
 8/13 pityubá' válasza:
Hajdanan en is igy voltam az asszonnyal, mindig fejte a tehent a szomszedba, olyan erzekien, hogy az mar elkepeszto. Egy nap mikor meglattam az utcan, epp zsiros kenyeret ettem, a kapu elott, osszeszedtem minden batorsagom es oda futtam hozza. Igazabol csak koszonni akartam neki de elgondoltam h lehet h nem is tetszek neki v a Joska kefeli a szomszedbol, ezert szembe hajitottam a kenyerrel.
2013. dec. 15. 14:06
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszokat :)
2013. dec. 15. 14:36
 10/13 anonim ***** válasza:
De hol jön veled szembe? Az utcán? A gangon? Parkban? Munkahelyen? Bevásárlóközpontban? Ha elárulsz többet is, úgy jobban tudnánk, a szituációra szabottan ötletelgetni! :)
2013. dec. 15. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!