Mi lenne a helyes lépés ebben a szituációban?
Egy időben megismertem két lányt, akik testvérek. A nagyobbiknak elkezdtem csapni a szelet, elutasítása után sem adtam fel, máig nap mint nap beszélünk, bár még most is boldog lennék ha összejönnék vele, már kezdem elfogadni, hogy ebből barátságbál több nem lehet.
Pár hónapja találkoztam és jó viszonyba kerültem a kisebbikkel is. De nála nem kezdeményeztem, mert ugye ott volt a másik, meg ekkor talán nem is akartam.
Viszont az elmúlt időszakban sokat beszéltem vele a neten, és hát előjött az bennem, ha nem lenne ott a másik, tétovázás nélkül bepróbálkoznék nála is. Azt egyébként itt megjegyzem, hogy 90%-ban az az érzésem, hogy neki bejövök, mert számomra elég érhetően átjön a dolog. Ezt valahogy jól érzem. Csak én a nagyobbik miatt nem merek lépni, de a kicsi meg így lehet egy töketlennek hisz, hogy nem merek lépni, de ha tudná miért nem….
Azt nem tudom, hogy a nagyobbik tudja-e, hogy szoktam a kicsivel pötyögni a neten, mint ahogy szerintem a kicsi nem tudja, hogy próbálkoztam sokáig a tesónál.
A kérdésem nem is olyan egyszerű: bepróbálkoznátok a kisebbiknél is, és mi lenne, ha ő találkozna velem (és ugye elmennék náluk), mit szólna a nővére, aki ugye tudja, hogy nála is bepróbálkoztam, de csak jó barát lettem, akivel bármikor szívesen beszélget. Mit tegyek? Azt nem akarom, hogy azt higgye, ha nincs ló jó a szamár is, mert erről szó nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!