Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes lépés?
sajnos ha egy férfi egyszer megcsal valakit, akkor hiába ígérget, többször is meg fogja.
a nők képesek csak egyszer megcsalni valakit, de a férfiak vagy egyszer sem, vagy többször.
tehát ez a kapcsolat jó már nem lesz.
azt viszont nem tudod biztosra, hogy most megcsalja-e. nem biztos, hogy most is. ezért nem kell riogatni.
és ez a húgod ügye.
egyedül nem jó egy kisbabával. még ha a férfi akár csak a gyerek 3-4 éves koráig segít is, az is már hatalmas dolog, utána már könnyebb a gyerekkel.
még ha addig kitart vele, az szerintem jó, mert egyedül anyagilag is rossz meg nagyon nehéz egy gyereket egyedül felnevelni, főleg, ha még nagyon kicsi. és a gyereknek is jobb, ha ott az apja.
OK, lehet, hogy igazad van. én máshogy láttam, és férfiakat is őszintén máshogy hallottam erről beszélni.
lehet, hogy van, aki képes rá. mindig vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!