Nos, már év eleje óta minden reggel látok egy fiút, aki jön velem szembe. És hát annyira helyes, hogy az elképesztő. Csak az a gond, hogy semmit nem tudok róla. Mit csináljak? Kérlek adjatok tanácsokat!
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 13:31
11/13 A kérdező kommentje:
reggel megyek iskolába és első nap a búszmegállóban állt utánna meg előbb mentem iskolába és útközben találkoztam vele az útcán . Ha valaki Szombathelyi akkor a penny előtt a plaza val szemben .
2013. dec. 15. 14:49
12/13 anonim válasza:
Hát akkor tényleg ez a leejtős dolog tűnik a legjobb megoldásnak, de azt az utcán kellene eljátszani, nem pediga buszmegállóban! :) Valami olyan cuccot kellene vinned, amit ha leejtesz sokfelé esik szét, de mégsem lesz nagy baja. Mondjuk osztálytársaknak legyártott kis karácsonyi ajándék, vagy képeslap, amit barátnőkkel már megcsináltatok, de hazaviszed, mert csak másnap akarod odaadni! :)
Én tök örülnék Neki, ha egy lány így bepróbálkozna nálam! :)
13/13 anonim válasza:
Egy ilyet egyből neki is adhatsz a segítségéért! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!