Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Annyira TETSZIK egy fiú hogy...

Annyira TETSZIK egy fiú hogy rá sem tudok nézni! Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Egy évfolyamra járunk, és észrevettem hogy mostanában közeledik felém/keresi a szemkontaktust,közelemben van.stb./, pl.: ma is egy új, szép felsőt vettem fel és hosszabb ideig is nézett..De ahogy rámnéz és összetalálkozik a tekintetünk, akkor elkapom a fejem,egyszerűen nem tudok a szemébe nézni :$ rám néz és köpni-nyelni nem tudok, inkább kerülöm, nemtudom miért..nagyon zavarban vagyok :( Meg amikor így próbál velem beszélni akkor én vhogy mindig kikerülöm vagy nemtudom...Amikor meglátom őt, szinte minden megáll, és teljes blokkban vagyok :// mit csináljak???

2014. márc. 13. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
pedig ezzel csak elriasztod...írj neki, ha az könynebb
2014. márc. 13. 20:50
 2/3 anonim ***** válasza:

semmit. bejön tetszik, kész.

ne kezdeményezz, sztem ez a pasik dolga. jeleket adj max, kacsintás "véletlen" érj hozzá, stb...

2014. márc. 13. 20:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok :D Aki nagyon tetszik, rá se merek nézni :D Szar ügy, mert nem tud ellene mit tenni az ember :S
2014. márc. 13. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!