15 éves vagyok, a barátnőm is ennyi, neki van egy húga 8 éves és mindig megakarja nézni a fütyim ez normális? Mit csináljak vele?
a barátnőm látta már a fütyim nem olyan régen de csak 1x, na az 8 éves húga meg már perverzebb mert a gatyámat rángatja le, 1x lehúzta és megfogta, de csak boxerba.
olyan kínos helyzetekbe hoz hogy már pofont adnék neki de persze nem akarok. a zuhanyoztam és rámnyitott látta is, szerencsétlen helyzetbe voltam mert gondoltam erre, arra és felvolt állva és takarni alig bírtam 2 kézzel, kicsit nagy már, ő bámulta amíg tudta és csak azt mondta hogy ő akar jönni zuhanyozni, kitoltam, ő megfogta és kulcsra zártam... nem tudon hogy állíthatnám le, a szülei is már majdnem azt akarták hogy együtt megnézi az enyémet a barátnőm meg a húga hogy ne legyen kíváncsi, de arra tuti felállna és ciki lenne, mit csináljak?
1. nem beteg a családja
2. miért lenne hazugság? normálisan leírtam hogy mi történt, hogy megértsétek a pszihológiáját :D hogy normális okos válaszokat tudjatok adni.
Szóval mit csináljak vele hogy normális legyen?
egyszer velem is volt hasonló szitu, bár emlékeim szerint az a lány már 9-10 éves volt, de több tuti nem
ja és unokatesóm lánya volt, na annyi volt a sztori, hogy már észrevettem hogy ha náluk vagyok midnig úgy örült nekem meg hívott játszani a szobájába, annyi is mondta, hogy mennyire kedvel engem meg hiányol, aztán egyszer voltunk egy esküvőn és akkor pont nekem kellett vigyáznom az egyik szobában a kisgyerekekre köztük a lányra is, na már most ez a lány olyat csinált, amin ma is meglepődök, megfogta letérdelt és úgy kézzel belemarkolt a farkamba és egy perverz bájos mosolyt is nyomott hozzá, mint aki közben várná, hogy csináljunk mást is most együtt igazából em beszéltem a családban senkinek sem erről, rohadt kínos, meg amúgy sem buknék rokonra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!