Miért nem merhet egy fiú egy lányra nézni?
Figyelt kérdés
Én lány vagyok, és egy másik lánnyal közös ismerősünk ez a lány, és a fiú nem mer a szemembe nézni, inkább lefelé néz. Ha nem nézek rá, akkor tudom, hogy figyel a szeme sarkából. Mitől félhet...?2014. jan. 17. 19:39
1/6 anonim válasza:
Van aki a szemével is tud gyilkolni
2/6 anonim válasza:
ronda a fejed szemböl, ezért inkább akkor néz amikor oldalt vagy :) vagy kitudja :)
3/6 anonim válasza:
Mert a napra lehet nézni,de rá nem.
4/6 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, és egy másik lánnyal közös ismerősünk ez a fiú, aki nem mer a szemembe nézni, inkább lefelé néz. Ha nem nézek rá, akkor tudom, hogy figyel a szeme sarkából. Mitől félhet...?
2014. jan. 17. 19:44
6/6 anonim válasza:
Tetszel neki. Nem is tetszel, ott már több lehet...! Én akkor voltam így egy lánnyal, amikor halálosan belé voltam zúgva. Nem tudott róla és egyszer mondott valamit... hát én olyan zavarban voltam, mint annak a rendje. Kb végig a földet néztem és gyorsan mennem kellett és elköszöntem és elviharzottam. Nem minden lánynál volt ilyen, de annál az egynél igen. Igaz a mondás: "a napra lehetett nézni, de rá nem". :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!