Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért néznek mártírként arra...

Miért néznek mártírként arra a (súlyfelesleggel rendelkező) lányra, aki el bír végezni egy pár hetes edzéstervet?

Figyelt kérdés

Facebookon láttam ilyen képet, hogy előtte&utána 6 hét alatt lötyi fenékböl meg görbe hátból feszességet varázsolnak és huha. Csak az a baj, hogy a lányok plussz kilókkal és narancsbörrel is elvárják, hogy a pasinak beton hasizma legyen meg állat karja! De abba egyik se gondol bele, hogy eleve több fizikai munkát kell végezni egy férfinak a vonzó testért és több időn keresztül tart, mig formába jön.

Ha egy pasi várná egy 6 hetes edzéstöl az eredményeket, akkor rögtön rásütnék, hogy lúzer impotens.

A nöknél meg térdre borulnak az előtt, aki végig birt csinálni egy közepesen nehéz edzéstervet, ami mondjuk csak 6 hétig tart.

Nem igazságtalan ez kicsit? Mármint az, hogy a lányok nem nagyon akarnak magukból többet kihozni, hanem inkább az elfogadásra törekednek mindenféle szánalmas önhazugság árán? Aztán ha nem jön magától a boldogság, akkor meg a világ a hibás meg a társadalom?

2014. jan. 13. 19:22
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
pontosan kik is?
2014. jan. 13. 19:23
 2/50 anonim ***** válasza:

Szerencsére a legtöbb nem ilyen.

Ami engem irritál hogy a fogyást valami borzasztó "egészségtelen" tortúrának állítják.

Persze heti 3 futas brutális szenvedés..és mennyivel egészségesebb a diétás kóla sütivel.

2014. jan. 13. 19:24
 3/50 A kérdező kommentje:
heti 3 futás hol áll ahhoz, hogy a kondiba 2 órát emelgetsz örületes sulyokat?
 4/50 fahéjas Alien ***** válasza:

Általánosító, provokatív kérdés. Nem is tudok többet hozzá fűzni nagyon...

Amúgy meg ne már, hogy te beveszed, hogy azok a képek 'igaziak'? Hat hét alatt nem lehet olyan mértékben alakot formálni.

Különben meg senki se mártír, szerintem alap dolog, hogy tesz valaki valamit az egészségéért egy kis mozgással.

5/50 A kérdező kommentje:
2014. jan. 13. 19:26
 6/50 anonim ***** válasza:

"elvárják, hogy a pasinak beton hasizma legyen meg állat karja" - ezt kb. a nők 1%-a várja el.

Én sokkal inkább azt várom, hogy egy pasi ne legyen nőgyülölő rinyagép, aki szerint a nőknek ilyen meg olyan könnyű... szültél te már gyereket, b+?! :P

2014. jan. 13. 19:26
 7/50 A kérdező kommentje:
jaj, a mai lányok aztán nagyon akarnak szülni! Nagyon gáz ezzel érvelni.
2014. jan. 13. 19:27
 8/50 anonim ***** válasza:
vááooo, három random nő, az igen, máris hiszek neked, ÉGJEN AZ ÖSSZES KURVääää!
2014. jan. 13. 19:27
 9/50 A kérdező kommentje:
jaj a badoon van még egy rakás ilyen.
2014. jan. 13. 19:28
 10/50 anonim ***** válasza:
Teljesen igazak fent belinkelt képeken szereplő mondások. Egyikben sem olvastam viszont, hogy "legyen beton hasizma a pasinak". Legyél rendben magaddal, ne a világot hibáztasd, és máris több sikered lesz! :)
2014. jan. 13. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!