Miért néznek mártírként arra a (súlyfelesleggel rendelkező) lányra, aki el bír végezni egy pár hetes edzéstervet?
Facebookon láttam ilyen képet, hogy előtte&utána 6 hét alatt lötyi fenékböl meg görbe hátból feszességet varázsolnak és huha. Csak az a baj, hogy a lányok plussz kilókkal és narancsbörrel is elvárják, hogy a pasinak beton hasizma legyen meg állat karja! De abba egyik se gondol bele, hogy eleve több fizikai munkát kell végezni egy férfinak a vonzó testért és több időn keresztül tart, mig formába jön.
Ha egy pasi várná egy 6 hetes edzéstöl az eredményeket, akkor rögtön rásütnék, hogy lúzer impotens.
A nöknél meg térdre borulnak az előtt, aki végig birt csinálni egy közepesen nehéz edzéstervet, ami mondjuk csak 6 hétig tart.
Nem igazságtalan ez kicsit? Mármint az, hogy a lányok nem nagyon akarnak magukból többet kihozni, hanem inkább az elfogadásra törekednek mindenféle szánalmas önhazugság árán? Aztán ha nem jön magától a boldogság, akkor meg a világ a hibás meg a társadalom?
Kérdező, szállj már magadba! A nők IS dolgoznak! A nőknek is vannak főnökeik! A nőktől is rohadtul elvárják az érvényesülést, hogy mindig toppon legyenek.
A nők nagyon kis része várja el a hasizmokat meg a bicepszet.
De ezzel a nőgyűlölő hozzáállással te ne akarj csajozni, mert süt rólad, hogy irigy vagy a nőkre! Az ilyen pasiktól én személy szerint menekülök!
"a menstruációt nem választják a nők"
A menstruációért bőven kárpótol a többszörös orgazmus, amire egy férfi képtelen.
Egyébként a kérdezőnek igaza van. A nőknek kb. 25-30 éves korukig SEMMIÉRT nem kell megdolgozniuk. A kapcsolatok maguktól jönnek, hiszen ők még egy mosolyra sem, hajlandók, mindent nekünk kell megtenni. Az alakjukért semmit nem kell tenni, mert amelyik kevesebbet zabál, mint egy disznó, az már jól néz ki. Egyetemre úgyis büfészakra mennek, ahova bejutni és bentmaradni gyerekjáték. És még mindig ott van a gazdag férjem lesz opció.
elhanyagolt testtel... nők... persze. egyéb okos meglátás?
mindenkitől elvárja a társadalom a jó külsőt, nemtől függetlenül, bár kíváncsi vagyok te mennyire lehetsz vonzó, hogy így csípőből osztod az észt randiguru, lefogadom egy vesztes tizenéves vagy, aki a székéből, ahol a napja felé ölti osztja az észt és pinát akkor látott utoljára, amikor kijött egyből.
mindjárt jön, hogy "én már nem vagyok szűz, csak érdekel a téma" fogad velem valaki?
unalmas már, hogy rögtön szüz csicskának probál beállitani mindenki, amiért be merészelek szólni a nöknek.
még komolyan is vennélek, ha nem járnék le két éve az éjszakába pesten és nem mentem volna már oda több száz nöhöz. MErt akkor tényleg mondhatnád azt, hogy köszönöviszonyba nem vagyok a témával és nincsenek tapasztalataim a nökkel kapcsolatban. De ezt állitani kicsit meredek lenne, bár ugyis meg fogod probálni.
"De abba egyik se gondol bele, hogy eleve több fizikai munkát kell végezni egy férfinak a vonzó testért és több időn keresztül tart, mig formába jön."
A férfiaknak kisebb a testzsírszázalékuk, és több rajtuk az izom. A nőknél fordítva. Igenis megérdemli az a nő az elismerést, aki felemeli a fenekét és elmegy mozogni, miközben sok férfinak úgy is kockás a hasa, hogy egész nap a gép előtt döglik.
A kondis izompacsirták viszont általában hasonló kaliberű plasztikmacákkal járnak karöltve. Tudod, a közös hobbi összehozza az embereket.
Ha neked nincs senkid, akkor ne itt gyűlölködjél, hanem találj valami értelmesebb elfoglaltságot. Ilyen hozzáállással ugyanis maximum a Hootersben lesz lehetőséged valamiféle női társaságra szert tenni, és csak addig, amíg megkajálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!