Miért néznek mártírként arra a (súlyfelesleggel rendelkező) lányra, aki el bír végezni egy pár hetes edzéstervet?
Facebookon láttam ilyen képet, hogy előtte&utána 6 hét alatt lötyi fenékböl meg görbe hátból feszességet varázsolnak és huha. Csak az a baj, hogy a lányok plussz kilókkal és narancsbörrel is elvárják, hogy a pasinak beton hasizma legyen meg állat karja! De abba egyik se gondol bele, hogy eleve több fizikai munkát kell végezni egy férfinak a vonzó testért és több időn keresztül tart, mig formába jön.
Ha egy pasi várná egy 6 hetes edzéstöl az eredményeket, akkor rögtön rásütnék, hogy lúzer impotens.
A nöknél meg térdre borulnak az előtt, aki végig birt csinálni egy közepesen nehéz edzéstervet, ami mondjuk csak 6 hétig tart.
Nem igazságtalan ez kicsit? Mármint az, hogy a lányok nem nagyon akarnak magukból többet kihozni, hanem inkább az elfogadásra törekednek mindenféle szánalmas önhazugság árán? Aztán ha nem jön magától a boldogság, akkor meg a világ a hibás meg a társadalom?
Nézd, én is le szoktam rázni a nekem nem tetsző pasikat. Mondjuk mert ápolatlanok, nincs stílusuk, szemmel láthatóan az anyukájuk nyírja a hajukat és még sorolhatnám...
De nem a hasizom miatt. Szóval a belinkelt kérdésed nem releváns. Személy szerint ki nem állhatom az izmos pasikat, a külső-belső harmóniáját figyelem.
hát mivel eleve joképünek született és már cska emaitt is állandoan ostromolják a csajok igy kicsit meredek lenne, ha bármi ellenérzése alakult volna ki a nökkel szemben...
Én pl jó memóriával születtem, emiatt az iskola nem volt kihivás, nem is szidtam. Más meg született jóképünek, de nem ment neki a matek, ők jártak az iskola mellé inkább meg kocsmába csajozni.
Rengeteg nem túl jó adottságokkal rendelkező pasit ismerek, akik tisztelik a nőket...
Valahogy nekik is sikerült...
Akkor mégsem a külsőn múlik csak?
No de ha tényleg ennyire lesújtó véleményed van a nőkről, akkor miért is akarsz csajozni? Legyél meleg! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!