Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért néznek mártírként arra...

Miért néznek mártírként arra a (súlyfelesleggel rendelkező) lányra, aki el bír végezni egy pár hetes edzéstervet?

Figyelt kérdés

Facebookon láttam ilyen képet, hogy előtte&utána 6 hét alatt lötyi fenékböl meg görbe hátból feszességet varázsolnak és huha. Csak az a baj, hogy a lányok plussz kilókkal és narancsbörrel is elvárják, hogy a pasinak beton hasizma legyen meg állat karja! De abba egyik se gondol bele, hogy eleve több fizikai munkát kell végezni egy férfinak a vonzó testért és több időn keresztül tart, mig formába jön.

Ha egy pasi várná egy 6 hetes edzéstöl az eredményeket, akkor rögtön rásütnék, hogy lúzer impotens.

A nöknél meg térdre borulnak az előtt, aki végig birt csinálni egy közepesen nehéz edzéstervet, ami mondjuk csak 6 hétig tart.

Nem igazságtalan ez kicsit? Mármint az, hogy a lányok nem nagyon akarnak magukból többet kihozni, hanem inkább az elfogadásra törekednek mindenféle szánalmas önhazugság árán? Aztán ha nem jön magától a boldogság, akkor meg a világ a hibás meg a társadalom?

2014. jan. 13. 19:22
1 2 3 4 5
 32/50 anonim ***** válasza:
Ide a bökőt, hogy te még azt a közepesen nehéz edzéstervet se tudnád megcsinálni szüzike. Egy lusta, ronda, változtatni nem akaró, gyűlölködő kis húsgolyó senkinek se kell, ezen ne csodálkozz.
2014. jan. 13. 19:56
 33/50 A kérdező kommentje:
menő vagy, hogy te ezeket a szólásokat igy látatlanba megengeded magadnak...
2014. jan. 13. 19:59
 34/50 anonim ***** válasza:

Nézd, én is le szoktam rázni a nekem nem tetsző pasikat. Mondjuk mert ápolatlanok, nincs stílusuk, szemmel láthatóan az anyukájuk nyírja a hajukat és még sorolhatnám...

De nem a hasizom miatt. Szóval a belinkelt kérdésed nem releváns. Személy szerint ki nem állhatom az izmos pasikat, a külső-belső harmóniáját figyelem.

2014. jan. 13. 20:33
 35/50 A kérdező kommentje:
jaj...a lányok még a teljesen normálisan kinézö fiukat is lerázzák, ha nem elég joképüek. Most ha én elmegyek hajat vágatni 5000forintért, meg 20ezer a cipöm, meg 15 a nadrág, meg ilyen kategoriás cuccokba vagyok, akkor is le fog rázni a csaj, ha nem vagyok annyira joképü, mint ő azt elvárná. És egy joképü fiuval meg simán összejön, ha a srácon egy ocska farmer van meg egy kinyúlt pulover.
2014. jan. 13. 20:38
 36/50 anonim ***** válasza:
...meg esetleg tiszteli a nőket. Mert az sokat számít. A nők megérzik...
2014. jan. 13. 20:46
 37/50 A kérdező kommentje:

hát mivel eleve joképünek született és már cska emaitt is állandoan ostromolják a csajok igy kicsit meredek lenne, ha bármi ellenérzése alakult volna ki a nökkel szemben...

Én pl jó memóriával születtem, emiatt az iskola nem volt kihivás, nem is szidtam. Más meg született jóképünek, de nem ment neki a matek, ők jártak az iskola mellé inkább meg kocsmába csajozni.

2014. jan. 13. 20:50
 38/50 anonim ***** válasza:

Rengeteg nem túl jó adottságokkal rendelkező pasit ismerek, akik tisztelik a nőket...

Valahogy nekik is sikerült...

2014. jan. 13. 20:53
 39/50 A kérdező kommentje:
ja én is ismerek egy csomo srácot, akik tenyerükön hordoznák anöket, mégis mindig csak a xart kapják a pofájukba, aztán nem értik meg hogy miért a trógerekkel mennek el a csajok a végén.
2014. jan. 13. 20:55
 40/50 anonim ***** válasza:

Akkor mégsem a külsőn múlik csak?

No de ha tényleg ennyire lesújtó véleményed van a nőkről, akkor miért is akarsz csajozni? Legyél meleg! :P

2014. jan. 13. 21:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!