Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért néznek mártírként arra...

Miért néznek mártírként arra a (súlyfelesleggel rendelkező) lányra, aki el bír végezni egy pár hetes edzéstervet?

Figyelt kérdés

Facebookon láttam ilyen képet, hogy előtte&utána 6 hét alatt lötyi fenékböl meg görbe hátból feszességet varázsolnak és huha. Csak az a baj, hogy a lányok plussz kilókkal és narancsbörrel is elvárják, hogy a pasinak beton hasizma legyen meg állat karja! De abba egyik se gondol bele, hogy eleve több fizikai munkát kell végezni egy férfinak a vonzó testért és több időn keresztül tart, mig formába jön.

Ha egy pasi várná egy 6 hetes edzéstöl az eredményeket, akkor rögtön rásütnék, hogy lúzer impotens.

A nöknél meg térdre borulnak az előtt, aki végig birt csinálni egy közepesen nehéz edzéstervet, ami mondjuk csak 6 hétig tart.

Nem igazságtalan ez kicsit? Mármint az, hogy a lányok nem nagyon akarnak magukból többet kihozni, hanem inkább az elfogadásra törekednek mindenféle szánalmas önhazugság árán? Aztán ha nem jön magától a boldogság, akkor meg a világ a hibás meg a társadalom?

2014. jan. 13. 19:22
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:

édesem, ezzel a stílussal és IQ-szinttel felőlem 150 ezer forintos gatyában is járhatnál, és lehetne a tied a világ legszexibb izomzata és arcberendezése, akkor se becsülnélek többre mint a cipőmön a mocskot. És tudod miért? Mert a női nemet mint olyat teljesen általánosítva lekezeled.

"jaj, a mai lányok aztán nagyon akarnak szülni! Nagyon gáz ezzel érvelni."s általánosíó, nem igaz állítás. Ráadásul te ha akarnál se tudnál szülni.

"kicsit irreális elvárásokat fogalmaznak meg ezek az ocsmány nök a képeken" legyen kedves, humoros- ezeket te is elvárod egy nőtől, nem? Vagy neked csak egy lyukra van szükséged, amit tömhetsz? Legyen magas- ez egy nő. És magasságot nem a konditeremben szerzel, ezzel nincs semmi tennivalód.

"elvárják töled, hogy mindig 120%-on pörögve dolgozd ki a beledet minden nap 2x, hogy olyan emberek elvárásait teljesitsd, akik meg egy gyufaszálat nem tennének arréb" én eddig úgy tapasztaltam, hogy inkább a nők azok akiknek duplán kell teljesíteniük egy férfidominanciájú területen ahhoz, hogy feleannyira értékeljék őket mint a férfiakat.

" ha nem járnék le két éve az éjszakába pesten és nem mentem volna már oda több száz nöhöz." talán a minőségre kéne menni a mennyiség helyett...

"menő vagy, hogy te ezeket a szólásokat igy látatlanba megengeded magadnak" Mert te nem ezt teszed...

"jaj...a lányok még a teljesen normálisan kinézö fiukat is lerázzák, ha nem elég joképüek. Most ha én elmegyek hajat vágatni 5000forintért, meg 20ezer a cipöm, meg 15 a nadrág, meg ilyen kategoriás cuccokba vagyok, akkor is le fog rázni a csaj, ha nem vagyok annyira joképü, mint ő azt elvárná. És egy joképü fiuval meg simán összejön, ha a srácon egy ocska farmer van meg egy kinyúlt pulover." Nem fogod föl, hogy a 20 ezres cipővel inteelligencia nem száll beléd? Meg kulturáltság és a nők iránti tisztelet?

"ja én is ismerek egy csomo srácot, akik tenyerükön hordoznák anöket, mégis mindig csak a xart kapják a pofájukba, aztán nem értik meg hogy miért a trógerekkel mennek el a csajok a végén." rossz helyen keresik...

Annak a kedves IQ-bombának aki szerint a nők max büfészakot végeznek: [link] olvasd el, nem okozhat nehézséget annak akki nem csak büfészakot végzett :)) (nyugi, nem hosszú)

"

2014. jan. 13. 21:05
 42/50 A kérdező kommentje:
na, bárcsak az ilyen mérnökszakokon is a fele létszámot olyan csajok tennék ki, mint bolcsészen meg corvinuson....de sajnos valahogy nem szeretnének tudósok lenni.
2014. jan. 13. 21:09
 43/50 anonim válasza:
Már boldoggá tettél, mert ezek szerint legalább elolvastad amit írtam, viszont sajnálom hogy az egészből annyi jött le mindössze hogy a mérnökszakon kevés a csaj... -.-
2014. jan. 13. 22:57
 44/50 anonim ***** válasza:

Miért nézzünk mártírként arra a pasira, aki életében nem járt konditeremben, nőgyűlölő, és van szegénynek munkahelye, ahol csúnya főnöknénik és főnökbácsik fogalmazzák meg vele szemben az elvárásaikat, miközben ő azon háborog, hogy a nők bármikor szexelhetnek még akkor is ha nincs kockahasuk, de azért nála jobban néznek ki? És mellesleg egy utálatos kis p.öccs (tudom, hogy kell írni).

Ó, és hadd ne kezdjem el belinkelgeti a hasonlóan szánalmas rinyagépek kérdéseit.

Ezt nem hiszem el! Komolyan. Még szerencse, hogy ez csak a gyk, és a nők nem innen vonják le a következtetéseket a mai "férfiakról".

Kérlek! Menjél azért le abba a konditerembe, 6 hétig csinálj egy közepesen nehéz edzéstervet, aztán utána gyere vissza rinyálni.

2014. jan. 14. 05:27
 45/50 A kérdező kommentje:

már megtörtént.

lejártam egyetem alatt 2 honapot, ami 8 hét ugye...heti 2x2 óra. Elején fél óra bemelegités edzövel, futkározás sulyzoval, medicinlabda dobálás, stb.

utána meg küszködés a terembe. A végén is csk a rudat birtam el. Mások meg szépen fejlödtek. Nekem annyi volt az összvissz foganatja, hogy a fájdalomtól nem birtam mozdulni se.

kitartásról meg annyit, hogy volt, hogy 2 óra alvással mentem le. Pedig aludhattam volna délig helyette.

2014. jan. 14. 17:19
 46/50 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy az izom növekedjen nem árt benne mikrosérüléseket előidézni, ami meg csak nagyobb terheléssel lehetséges mint amit az izom alapvetően elbír. Az általad leírt gyakorlatok inkább az állóképességedet javították. És igen, hogy ha nem fogyni akarsz, hanem gyarapodni, akkor ahhoz előbb nem árt eljutni egy állóképességi szintre. Láthattad te is, hogy az izom nem 32 óra alatt fog létrejönni, pláne ha abból 16 cardio edzés és a súlyzós gyakorlatok sem kellő intenzitásúak, és/vagy nem társulnak megfelelő táplálkozással. A legtöbb ember akkor képes szép eredményeket elérni, ha mindezt következetesen betartja. Hosszú ideig. És ha utána képes megtartani is, akkor igen is jár neki az elismerés. Egy löttyedt, zsíros valakiből nem lesz 6 hét alatt bombázó.
2014. jan. 14. 21:04
 47/50 A kérdező kommentje:
nekem az edzések ugy néztek ki, hogy volt az elején kardiós csicskáztatás, amin már nagy esély volt arra, hogy kidölj, utána meg sima kondis edzés rendes fekpadon meg ilyesmiken.
2014. jan. 14. 21:21
 48/50 A kérdező kommentje:
ja és én ilyen cingár vagyok, akike csak ugy eltünik a kaja, nem hinném, hogy diétáznom kéne, mert egy csomo hust eszek igy is. Fejlődés meg nulla.
2014. jan. 14. 21:22
 49/50 anonim válasza:

"Ha egy pasi várná egy 6 hetes edzéstöl az eredményeket, akkor rögtön rásütnék, hogy lúzer impotens." Te nem 8 hét után adtad fel mert nem jött a várt eredmény? Ki is süt rá kire és mit? ;)

" Aztán ha nem jön magától a boldogság, akkor meg a világ a hibás meg a társadalom?" --ahha. Kedves kérdező nem tudta kigyúrni magát 8 hét alatt, ezért ut

2014. jan. 16. 14:15
 50/50 anonim válasza:
bocsi, elküldte: ...ezért utáljuk a nőket, ekik nem akarnak lefogyni, meg akik 6 hét alatt lefogynak. Hogy is van ez?
2014. jan. 16. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!