Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a kövérebb, súlyfelesleggel rendelkezők a teljesen normális, átlagos testalkatúakat levéznázzák esetleg megjegyzéseket tesznek, hogy izmosodni kéne?
Az idősebbektől hallom olykor, hogy nincs férfi 100 kg alatt. Lehet él náluk még mondás.
Meg nőbe is, hogy nincs nő 70 kg alatt.
De ezt inkább a 40+ korosztálynál hallom.
Egyszer engem is megszóltak, hogy hogy fogok majd gyereket szülni olyan kis vézna vagyok! Pedig nem vagyok egy csontkollekció. Én csak mosolygok ilyenkor magamban egy jót és kész.
Mert a tömegfelesleg, vagyis zsír nem egyenlő azzal, hogy valaki gyenge is.
Az erőemberek mind kövérek is valamennyire.
HA láttál már Fekete Laci féle versenyt, láttad azt is, mekkora hasa van, és azt is, hogy többszáz kilót emel fel.
Rajtam is van vagy 10 kiló, de elbírok elég sok sújt is...
Kinek mi a normális testalkat. Nekem pl. egy kb. 170 cm-s férfi akkor néz ki jól, ha olyan 80-90 kg. Azalatt nekem szimplán girhes, rá sem tudok nézni és nem bántásképp mondom. Pedig én nem vagyok kövér, soha nem is voltam. Meg kell érteni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a szép.
Mások meg teljesen normális alkatúakat, sőt, van hogy még soványakat is, csesztetnek azzal, hogy fogyni kéne (pl. egy kb 175 cm magas, 40 kilós ismerős hölgyet a férje).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!