Lehetséges, hogy bejövök neki? Vagy csak kíváncsi?
Figyelt kérdés
Ma egy csoportba kerültem a kilencedikesekkel, és az egyik fiú nagyon rendes volt velem. (Mint egyedüli felsőssel.) Mutatott nekem egy csomó jó zenét, persze ismertem is belőle jó párat. Nagyon rendes, aranyos és nekem bejön a fiú. Aztán elkezdtek bökdösni, mind a ketten, de ez most nem lényeg. :D Az egyik haverja elkezdett kérdezgetni, hogy bejön-e az illető, mennék-e vele moziba (nem ilyen szókimondó formában :) ). Csak nem értem: most akkor bejövök a bizonyos fiúnak, vagy csak a barátja volt kíváncsi, esetleg az utóbbi személyt érdekelem?2013. okt. 11. 20:39
1/2 anonim válasza:
lehet megkérte a srác a a haverját h kérdezzen meg téged stb stb lényeg szerintem a srácnak jösz be nem a haverjának
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors reakciót :)
eleinte én is erre gondoltam
2013. okt. 11. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!