Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek bejövök neki?

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki halálisan tetszik és szerintem én is neki a szeme kék akárcsak nekem és szőke a haja nekem meg fekete.A legjobb barátnőm azt mondja bejövök neki és a maival el akart hívni Randira holnapra:

Mindig köszön és bókol.

Mivel jó tanuló vagyok mindig odajön hozzám szünetben és megdícsér.

ma meg azt mondta hogy nagyon szép lány vagy és bejössz nekem holnapra találkozhatnánk mégegyszer. sztem bejövök neki ja ti véleményeteket is várom:)

2013. okt. 10. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:

"ma meg azt mondta hogy nagyon szép lány vagy és bejössz nekem"

Nem értem miért kérdezed akkor :DD ha te nem tudod, mi honnan tudhatnánk?

Szerintem tetszel neki, de ki tudja.. lehet csak hülyít. Ezt nem lehet tudni na! :) ismerjétek meg egymást, aztán majd elválik a dolog.

Az első mondat nagyon aranyos volt :) mint ha csak én írtam volna, csak épp más jelzőkkel :))

2013. okt. 10. 20:38
 2/5 ameoland ***** válasza:

hány éves vagy? 13, ugye?

nem rossz indulat, csak süt...

2013. okt. 10. 20:40
 3/5 A kérdező kommentje:
16 de kösz a tippet xD igazad van első hülye vok xD
2013. okt. 11. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
"Mivel jó tanuló vagyok mindig odajön hozzám szünetben és megdícsér. " Minden jó jegyed után " EZAZ ROZI SZÉP VOLT " , bocs de ezt nem tudom elképzelni xD...
2013. okt. 19. 12:03
 5/5 A kérdező kommentje:
xD
2013. okt. 19. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!