2-3 év közötti gyerekek anyukái, akik mostanában indultok vissza dolgozni, hogy élitek meg, hogy oldjátok meg a gyerkőcöt?
elősször is, gondolom van apuka is nem?
Szóval ha nem érnél oda a bölcsibe akkor ő is nyugodtan elhozhatja a gyereket.
Én 6 órába mentem vissza, esetleg nálatok ilyen lehetőség nincs?
Reggel korábban kell kelni az tuti mint mikor nem volt gyered, mert őt is fel kell öltöztetni, meg a bölcsibe az út és ott ismét öldözni. Érdemes minél közelebbi bölcsit választani. Nem kell stresszelni, a gyereked jól fogja a bölcsiben érezni magát, mégha az elején sírdogál is esetleg, de ez sem biztos.
Inkább azon aggódj, hogy mikor lebetegszik, mert ilyen tuti lesz pláne a bölcsi kezdetekor, akkor sokat lesztek otthon, ezt a munkahelyed hogy veszi majd. Jó lenne egy nagyszülő aki néha megoldaná a felügyeletet, ne kelljen otthon lenned végig amíg a betegségből a gyerek felgyógyul, legfeljebb az első napokban, amíg pl lázas emiatt nagyon nyűgős.
Szia! Én fél éve mentem vissza,márciusban lesz 3 éves a Kisfiam. Én is ilyen gondolatokkal voltam. De nyugi vele lehet rázodni. Én is csak 6 orába mentem vissza. Bőven elég..... Nekem reggel apa meg mama viszi. Mama közel lakik. Délután mindig én megyek érte. 200m a bölcsi hozzánk. Nekem 4féle tel allergiája van. A kajában sajnos senki nem tud segiteni. Főzni mindig kell. Enni jol eszik a fiam . A bölcsiben is megoldják.
Az első hét volt nehéz mindenkinek. De Mostmár minden flottul megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!