Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5-3év közötti kisgyerekek...

2,5-3év közötti kisgyerekek anyukái, hogy állnak a gyerekek a szobatisztasággal?

Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 20:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
2,5 éves lány, a héten talán valami elkezdődött, párszor már szólt, hogy kell pisilnie, és ment a wc-re. Délután már néha bugyit is adtam rá, egyszer volt baleset, a nagy dolog, még a reménytelen kategória eddig...
2012. nov. 17. 21:24
 2/11 anonim ***** válasza:
2 és fél éves, 3 hónapja már éjszakára is szobatiszta,szóval remélhetőleg már nem esik vissza.
2012. nov. 17. 21:25
 3/11 anonim ***** válasza:

2,5 éves volt szeptemberben (lány), május óta szobatiszta nappalra, szeptember óta a délután alvásnál is az volt.

Októberben bölcsis lett, a nappali szobatisztaság maradt, de az alváshoz ismét pelus kell, és mindig van is benne pisi:(

2012. nov. 17. 21:46
 4/11 anonim ***** válasza:
decemberben lesz 2,5 éves a fiam, július óta nappalra szobatiszta, éjszakára augusztus óta. ha kell pisilnie felkel rá éjszaka is.
2012. nov. 17. 21:49
 5/11 anonim ***** válasza:

2,5 éves a Kisfiam.

3 hónapja nappalra teljesen szobatiszta. A délutáni alvás változó.Mostanában nem akar délután aludni,úgyhogy több pelenka nem fogy. Esti alvásnál még stabilan van pelus.Reggelre tele van pisivel.

2012. nov. 17. 21:54
 6/11 anonim ***** válasza:

jövő hónapban lesz 3, 9 hónapja nappalra, 1 hónapja éjszakára is szobatiszta :)

kisfiú

2012. nov. 17. 22:20
 7/11 anonim ***** válasza:

7-én volt 3 éves a fiam.

Június óta szobatiszta nappalra. Éjjelre még pelusos, van, hogy száraz a pelus napokig, aztán napokig csurig van.

2012. nov. 17. 23:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Kisfiam 33 hónaposan lett szobatiszta nappalra 2 hét alatt magától. Értem ez alatt azt, hogy előtte hallani sem akart róla,(nyáron volt 2,5 éves). Hiába volt a meleg matt gatyóba, belepisilt/kakilt utána szólt. Így nem is erőltettem. Mostam és takarítottam. 34 hónaposan a délutáni alváshoz sem kellett pelus, 35 hósan éjjelre sem.
2012. nov. 18. 08:02
 9/11 anonim ***** válasza:
2 év 5 hónapos volt a fiam,amikor egyik napról a másikra fixen baleset nélkül szoba és ágytiszta lett.a két kezemen meg tudnám számolni,hogy hány baleset volt,mióta levettem a pelenkát,pedig közben elballagott a bölcsiből,ovis lett,és eltelt 9 hónap.ekkor érett meg rá.előtte is volt próbálkozás,volt sikerélmény is,de nem volt még érett rá,így hagytam.aztán mikor megpróbálta,és levettem a pelenkát,utána már nem kellett.éjszakára még adtam egy hónapig,de nem pisilt be
2012. nov. 18. 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:

2,5 éves fiú

Július óta szobatiszta.

Október óta nappalra a déli alváshoz nem kell pelus.

Éjjelre még kell,hol száraz,hol csurom pisi reggelre!

2012. nov. 18. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!