Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit fogtok a gyerekek...

Mennyit fogtok a gyerekek (kettő esetén érdekelne) ajándékozására költeni kb?

Figyelt kérdés

Nem állunk valami fényesen anyagilag, de év közben spórolgattam a karácsonyi ajándékokra. 2,5 és 6 évesek a gyerekeink (lány,fiú). 30ezer körüli összeg jött össze, de épp nézegetem az árakat, eléggé válogatnunk kell, hogy mi fog beleférni. Mert szeretnék : diavetítőt megvettem (használtan 10000Ft volt), 1 babakonyha,- ezek közösek nekik, aztán 1-1 valami lego (kicsinek duplo),1-1 könyv ...és a pénz már lehet be se takarja. :((

Ti kb. milyen összeget fogtok elkölteni 2 gyereknek ajándékra? Hasznos költségtakarékos ötleteket is várok!

2012. nov. 12. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyszülők-keresztszülők nem szállnak be? Nálunk mindig megkérdezik, hogy mit szeretnének a gyerekek. Valamelyiket megvehetnék ők, vagy közösen.

Nálunk mindig ki van "osztva" ki mit vesz :) Persze amit a gyerekek akartak, mi csak mérlegeltük azt ki mennyit szán rájuk, így adtuk tovább nekik mit vegyenek.

Idén mi szülők 20-20 ezret szánunk a gyerekek ajándékára

2012. nov. 12. 21:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak 1 lányom van,neki a következőt gondoltuk a férjemmel:

-társas (2500)

-gyöngyfűző(2500)

-gyurma(870)

-steffi baba (900)

-még egy könyvet szeretnénk

Nem visszük túlzásba az ajándékozást,hiszen még fát is kéne venni,meg egy égősort rá(ez sem lesz olcsó sajnos).

2012. nov. 12. 21:43
 3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos most mindenki rosszul áll anyagilag a családban. Mindkét mama bejelentette nem nagyon fog tudni ajándékot venni, nem is merek előállni, hogy ez vagy az kéne, mert az minimum 5-5 ezer a két gyerekre, ők meg 100% nem fogják megkérdezni! :((
2012. nov. 12. 21:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi max 3-4 ezer Ft-ot tudunk a gyerekek ajándékára költeni, de kapnak kb.4-5 ezer Ft értékben a keresztszülőktől, és a nagyszülőktől is.
2012. nov. 12. 22:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

csakmese.hu oldalon nemrég még féláron árulták a gyerekkönyveket, érdemes körülnézni.

Lego-ból folyamatosan vannak kedvezmények, én a 220lego.hu oldalon és a kockarako.hu oldalon szoktam vásárolni, ott kedvező árak vannak. De karácsony előtt a Tesco és Auchan is szokott akciózni.

Lego-t jókat lehet venni teszveszen és vaterán is, és én pl rendszeresen vásárolok használt játékot.

2012. nov. 12. 22:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyerek van, 2-3 ezer körüli értékben fog tőlünk kapni!
2012. nov. 13. 04:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom számszerűsíteni egyelőre, szerintem max. 10-10 ezer lesz. De az már nagyon a plafon.
2012. nov. 13. 10:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem amit felsoroltál, elég, és ha az olcsóbbat vagy valamiből használtat veszel, a gyerekek úgysem tudják még...

Nálunk három gyerek van.

A pici legot kért, kap mellé egy könyvet.

A középső ágyneműt, babát és könyvet.

A nagy ágyneműt, könyvet és headseat-et.

Fogalmam sincs, hogy mennyiben állunk meg, mert nálunk a keresztszülők (tesómék) valamelyiket megveszik majd szerencsére.

2012. nov. 13. 10:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy egy gyerek nem értékeli azt még, hogy 3 ezer forintot költöttél rá, vagy 25ezer forintot.

Sőt..tapasztalat, a "kevesebb, néha több!". Ha négy öt féle ajándéka lesz, csak egymás után dobálja őket, bőség zavara, nem tudja mivel játszon. Kapjon 1-et, 2-őt, és annak biztos nagyon fog örülni. Mi 10-10ezer forintot költünk rájuk, 2-2 ajándékot fognak tőlünk szenteste kapni. Ha megtehetném sem vennék nekik többet.

2012. nov. 13. 12:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Igaz csak egy lányunk van de max de az a nagyon max 10 e ft ot tudunk csak rá szánni vagyis az ajándékra..egymásnak nem is veszünk semmit a férjemmel sem meg a nagyszülőkkel sem..most nagyon csorik letünk ..:-((De sztem nem az a lányeg hogy milyen értékben kap hanem hogy mindenki együtt lesz...Persze a nagyszülőktöl is kap...és a hangulat meglesz igy is hogy csak neki lesz valamicske a fa alatt...
2012. nov. 13. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!