Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit fogtok a gyerekek...

Mennyit fogtok a gyerekek (kettő esetén érdekelne) ajándékozására költeni kb?

Figyelt kérdés

Nem állunk valami fényesen anyagilag, de év közben spórolgattam a karácsonyi ajándékokra. 2,5 és 6 évesek a gyerekeink (lány,fiú). 30ezer körüli összeg jött össze, de épp nézegetem az árakat, eléggé válogatnunk kell, hogy mi fog beleférni. Mert szeretnék : diavetítőt megvettem (használtan 10000Ft volt), 1 babakonyha,- ezek közösek nekik, aztán 1-1 valami lego (kicsinek duplo),1-1 könyv ...és a pénz már lehet be se takarja. :((

Ti kb. milyen összeget fogtok elkölteni 2 gyereknek ajándékra? Hasznos költségtakarékos ötleteket is várok!

2012. nov. 12. 21:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyetértek, hogy nem az érték számít, csak nálunk már annyi gagyi játék van...ami érdemesebb az meg drága. Mi sem veszünk felnőttek egymásnak semmit, csak a gyerekek, unokatesók kapnak majd....hát az is épp elég lesz.
2012. nov. 13. 18:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még leírom...tavaly 3 és fél éves volt a kislányom karácsonykor. Megkérdeztem tőle szenteste lefekvéskor, hogy mi volt a mai napba a legjobb? és nem az ajándékokat mondta. hanem ezt: "hogy együtt voltunk, mi négyen!" :) :)
2012. nov. 14. 13:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hogy az én válaszom érdemes e de elmondanám.:) Nekünk egy 3,5éves fiunk van.Kicsike a család nagyon ezért mi próbáljuk kompenzálni minden ilyen jellegű alkalomkor a már elhunyt, vagy nem létező rokonokat. Így mi nagyobb ajándékban szoktunk gondolkodni. Ezt nem úgy kell érteni hogy őrült módjára költjük a pénzt gyerek játékra csak ilyenkor engedékenyebbek vagyunk. Most viszont lövésünk sincs hogy mit kéne venni, ő nem kér semmit, nekünk meg nincs ötletünk. Sok a könyv, az autók...passz.:( Legoja még nincs de ahhoz hogy legyen egy jó építésre való bizony rengeteget kéne költeni...
2012. nov. 14. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!