Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyerekek miért szeretik a...

A gyerekek miért szeretik a csikizést?

Figyelt kérdés
Gyakran önként kérik is.
2012. nov. 15. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindhárom gyerekem gyűlöli a csikizést;)

Sose kérik, sőt!

2012. nov. 15. 11:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat foglalkozok vele egyébként is.
2012. nov. 15. 11:19
 3/8 gabszem ***** válasza:
100%
az én 9 hónaposom imádja, nagyon kuncog. Nem kéri, de néha elkapjuk vagy én vagy apja és jól megcsikizzük. Tetszik nekik , hogy dögönyözi őket az ember :)
2012. nov. 15. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is inkább a birkózás, dögönyözés megy, a csikizésnél 1-2 mp után kéri, hogy hagyjuk abba.
2012. nov. 15. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én két éves fiam mostanában kezdte el, felemeli a kezét és mutat a hónaljára és mondja, hogy csiki :)) tök édes, már akkor nevet, amikor kéri. Amúgy én is rengeteget foglalkozom vele, nem tudom miért szeretik, én pl utálom ha csikiznek.
2012. nov. 15. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nevetés jó dolog, és elég nevettető érzés :) Elég fogyi magyarázat, de szerintem korrekt :D
2012. nov. 17. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
En ahogy vissza tudok emlekezni olyan korai magamra, amilyenre csak kepes vagyok, kisgyerekkent en is szetettem, ha csikiznek, valahogy mas erzes volt, mint most. Azt hiszem a libidonak tudhato be. Egy kisbabanak az egesz testen barhol hozzaarsz, nagyon kellemes neki. Egyebkent en meg imadom csikizni, olyan jo hallgatni, ahogy kuncog, ugyhogy nem is tudom, neki jobb, vagy nekem, ha csikizem. Neha keri, hogy csikizzem, de nem sokszor, mert en feszt csikiznem:D 28 honapos a kislanyom.
2012. nov. 17. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha valaki csikis, akkor nevetnie kell csikizéskor, ami jó érzés. És ez a felnőttekre is igaz, de ők már nem szokták kérni. :D
2012. nov. 25. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!