Ti hogyan oldjátok meg a gyerekek elhelyezését szünidőben, ha nincs családtag a közelben?
Még van időm addig, de elgondolkodtam mi lesz majd. Nagyon messze él minden rokonunk, ismerősünk se sok van itt.
Mikor én voltam kicsi anyukám otthon hagyott minket a húgommal kettesben. Jó környék volt, megbízható lakótelepi szomszédok... De már nem merne! Én hogyan oldjam meg majd?
Mindig akad ügyeletes bölcsi vagy ovi főleg városban. Nekünk a nyáron a város túlvégére kellett hordanunk bölcsibe, de ez volt. A kicsi nem reklamált. :) Elmondtuk, hogy bezárt, és milyen szupi megismerhet más bölcsit és játszhat másfajta játékokkal. A dadák nagyon elégedettek voltak vele.
Őszi szünet szintén zenész, ügyeletes ovi, szerencsére a szomszéd körzeti volt, nem volt annyira messze. De tavasziban és nyári szünetben szintén ügyeletes oviba fog menni. Nincs annyi szabink, hogy akár felváltva is eljöhessünk. Így 1 hetet együtt leszünk de az minőségi lesz. :)
SOHA nem hagytak minket egyedül a szüleink, és én sem hagynám a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!