Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves korig játszanak a...

Hány éves korig játszanak a gyerekek Mega Bloks-szal?

Figyelt kérdés
Mikor érdemes lecserélni és mire? Valamilyen Legora gondolok
2015. jan. 15. 20:49
 1/1 anonim ***** válasza:

nálunk kb lefedte a bölcsis korszakot, de már párhuzamosa volt duplo-juk is. Egyre inkább áttevődött a hangsúly a duplo-ra, így nagyjából 3 éves koruk körül elajándékoztuk az összes mega-t. pedig óriási várakat építettünk belőle, még én is belefértem, jó móka volt :) szerintem ha nem lett volna ilyen sok akkor nem játszottak volna ennyit vele

a duplo szerintem jó köztes megoldásnak, utána meg majd bejön a normál kis lego nagycsoportos kor körül (gyerekfüggő is, a lányom már 3 évesen szívesen és ügyesen babrált vele, a fiam később kezdte élvezni).

most 5 a fiam és 6,5 a lányom. Ha kiegészítőnek kell valamit építeni egy játékhoz pl pónipalotát/dínóvárat stb, aminek haladósan meg kell lennie, még előveszik a duplo-t. de 80%-ban már a sima lego-val játszanak.

2015. jan. 15. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!