Aki teljesen vegánként neveli a babáját. Sajtot mivel pótoljátok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 18:01
11/56 anonim válasza:
Mindenki belekényszeríti valamibe a gyerekét, utolsó. Van, aki a szemét kajákba, van, aki a megkeresztelésbe, van, aki az átszúrt fülbe, van, aki az állatokkal együttélesbe.
Te miről nem kérdezed meg a saját gyereked véleményét?
12/56 anonim válasza:
Csak nem mindegy, hogy annak a kényszerítésnek milyen következményei lehetnek. A tejtermékek és a hús nagyon fontos egy emberi test fejlődésében. Vega nővéremnek sem jutott soha eszébe vegaként etetni a gyereket. Megkóstol mindent, eldönti mi tetszik neki, és mi nem... Ez lenne a normális.
13/56 anonim válasza:
Igen, hisz a vegák és vegánok tömegesen halnak ki, ugye...?
15/56 anonim válasza:
14 igazad van. Az ilyennel nem érdemes leállni
16/56 anonim válasza:
Igy van. Sepregessetek előbb a saját házatok táján, gondolom, hogy ti meg mivel etetitek a gyerekeiteket, lehet, hogy azt sem fogják megköszönni 20 év múlva.
17/56 anonim válasza:
Azert a ketto nem ugyan az
Egy fulbevalot ki tudsz venni ha nem tetszik de eletmodot valtani mar nem ilyen egyszeru
18/56 anonim válasza:
Mégis milyen alapon vádolsz te bármivel másokat nulla háttértudással? Írtam én pl olyat, hogy mekivel etetem? Vagy bármi más szeméttel? Ne ilyen ostobaságokkal próbálj dobálózni, mert csak magadat járatod le.
19/56 anonim válasza:
Ti milyen alapon vádoltok valakit, ha nulla háttertudásotok van a vegaságról/vegánságról?
20/56 anonim válasza:
Honnan tudod milyen a hattertudasunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!