Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki teljesen vegánként neveli...

Aki teljesen vegánként neveli a babáját. Sajtot mivel pótoljátok?

Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 18:01
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
13%
Ha nem lenne nulla, nem írnáok olyat, hogy fontos az emberi test fejlődéséhez, miközben ezt màr rég megcáfolta a táplálkozástudomány.
2020. jún. 23. 19:59
 22/56 anonim ***** válasza:
68%
En csak annyit irtam hogy miert kell belekenyszeriteni ebbe egy gyereket
2020. jún. 23. 20:04
 23/56 anonim ***** válasza:
8%

Én meg csak visszakérdeztem, hogy most ennyi erővel masok miért kényszerítik bele a gyerekeiket az egészségtelen étkezésbe gyorsab felszívódó CH-kal meg hasonlókkal?

A vegan gyerekel majd tápanyaghiányosak lesznek, a mindenevők meg - mint a statisztika mutatja - elhízottak és cukorbetegek. Egy-egy.

2020. jún. 23. 20:18
 24/56 anonim ***** válasza:
92%

A mindenevő nem azt jelenti, hogy szar kajával tömi magát. Normálisan és egészségesen is lehet étkezni. Jó minőségű hús, hal, saláták. Nem cukrozni agyon mindent.

De persze annak aki eddig lát csak: vega=egészség, mindenevő=szar kaja hiába magyaráz az ember bármit.

2020. jún. 23. 20:23
 25/56 anonim ***** válasza:
14%

Igen, mert az a jellemző ugyebár, hogy az emberek jó minőségű ételekkel és egészségesen etetik a gyerekeiket, ugye, pont ezt látjuk nap mint nap...?

De nyugodj meg, nem gondolom, hogy a vegaságon túl nem létezik egészséges étkezés. Csak azt nem értem, miért támadja mindenki a vega/vegán szülőket, miközben az átlagember az, aki tényleg ordenáré módon eteti a gyerekét.

2020. jún. 23. 20:27
 26/56 anonim ***** válasza:
90%
Mert a szülő azt eszik, amit akar, azt von meg magától, amit akar, de a gyereknek hagyja meg a választás jogát...
2020. jún. 23. 20:31
 27/56 anonim ***** válasza:
87%
26 szerintem en pont leírtam, miért. A halat, húst, tejtermékeket gondosan be KELL vezetni, hogy ha később enne ilyesmit a gyereked, akkor ne okozzon neki problémát. Vagy neked mindegy, hogy ő másképp dönt x évesen, de te lehetetlenné teszed egy étel intolerancia miatt, ami azért alakult ki mert nem adtál neki valamit időben? Kutyával együtt élni egy dolog. Ha úgy dönt, felnőttként nem vesz kutyát és kész. Ha kap húst gyerekként, felnőttként ugyanúgy dönthet úgy, hogy nem fog enni. De ha nem vehetsz be bizonyos allergéneket lehet, hogy soha többé nem lesz képes őket megenni. Ez meg már -túlzás a szó- de csonkítás.
2020. jún. 23. 20:54
 28/56 A kérdező kommentje:
Nem kényszerítem semmibe a gyerekemet, ha majd enni akar ehet. De a konyhánkban sosem volt állati eredetű termék és nem is lesz.
2020. jún. 23. 20:58
 29/56 anonim ***** válasza:
84%
Magyarul belekenyszerited mivel nem adsz neki mast
2020. jún. 23. 21:00
 30/56 anonim ***** válasza:
85%
Ezt értjük. Te meg azt értsd meg, hogy a tejet be KELL vezetni ahhoz, hogy később tudja emészteni.
2020. jún. 23. 21:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!