Aki teljesen vegánként neveli a babáját. Sajtot mivel pótoljátok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 18:01
1/56 Barackoshányás válasza:
Vannak növényi sajtok, például Violife, ez kapható a legtöbb helyen, többek között az Aldiban is. Ha csak az ízt szeretnéd pótolni, akkor a sörélesztőpelyhet szokták mondani, de nekem ez annyira nem jött be
2/56 anonim válasza:
Igazán nem tudom, miért kellene pótolni?
Mivel a baba nem ismeri ezt az ízt, ezért nem hiányzik neki kicsit sem, a vegán sajtok meg nem igazán olyanok ízre sem meg állagra sem.
3/56 anonim válasza:
Szegény baba.Még nem tud tiltakozni,vagy maga dönteni akarja-e egyáltalán.
5/56 anonim válasza:
Bizony 3-as, szegény baba nem tud tiltakozni, hogy a szülei ne a vércukrát az egekbe tornászó, tápanyagban szegény fehérlisztes vackokkal, hidrogénezett növényi olajokkal, mocsingokból összeragasztott tartósítószeres virslikkel meg felvágottakkal etessék...:O
6/56 anonim válasza:
A sajt a legkisebb probléma ebben az egész buta propagandában.
7/56 Barackoshányás válasza:
Ahogy a többi baba sem tud dönteni, hogy mit szeretne enni. Nekem még nincs gyerekem, de ha lesz, és úgy dönt, hogy szeretne húst enni, akkor elfogadom, és kapni fog.
8/56 anonim válasza:
Egy nyomós érv, hogy ne vegának/vegánnak neveld a gyereket: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
9/56 anonim válasza:
Szerintem felesleges pótolni valamit amit nem akarsz enni. DE! Mindenképpen legalább babaként vezess be mindent neki, mert ha felnőttként másképp döntene és bizonyos élelmiszer típusokat nem vehetsz be később allergiás lehet rájuk. Szoval vezess be mindent neki. Aztan ha nagyobb lesz meg mindig vegankodhattok.
10/56 anonim válasza:
Miert kenyszerited bele ebbe azt a szerencsetlen gyereket? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!