Aki teljesen vegánként neveli a babáját. Sajtot mivel pótoljátok?
5.
Se a sajt, se a hús nem emeli a cukrot az egekbe, nem tudom ezt a sületlenséget hol hallottad. Egyébként megkérdezhetem, anyatejjel lehetett táplálni a babát, mert hát az sem növényi.
Nem óhajtok beszálni a vitába, de a tejet nem mindenki tudja bevezetni, nekem is tejfehérje allergiás a gyerekem. Emiatt a rengeteg hús féle és egyéb dolog kiesik az étrendjéből mivel rengeteg minden tartalmaz tejet. (pl húsból is csak olyat ehet ami előre csomagolt és nincs ráírva hogy tejet tartalmazhat, vagy nyomokban van benne) De ettől függetlenül egészséges jól táplált gyerek. De nála a marhahús is ki van zárva.
Tény nem vegánként etetem, de rengeteg opciót fedeztem így fel amire előtte nem is gondoltam.
A lényeg hogy rengeteg allergiás van akinek mellőzni kell a tejet, tehát anélkül is lehet teljes értékű valaki étrendje.
(Én itt most csak a a tej részére reagálnék nem a vegánságra, csak hogy a tejjel kapcsolatban tisztábban lásson mindenki)
Mekkora bolondsagokat hordtok it ossze vissza. A vegan etrend nem egyenlo az egeszsegessel, es a mindenevo sem egyenlo a sz*r etkezessel.
Itt az ekes peldaja annak h miert lehet sz*r a vegan etrend, mert minden processed vacakkal potoltok sajtot, hust ahelyett, hogy szimplan kihagynatok..
Raadasul rengeteg pekaru is vegan, tele cukorral, feher liszztel.
En amondo vagyok, mindenki egyen sok zoldseget gyumolcsot magvakat, aztan aki akar az egyen hust meg tejtermeket, aki meg nem akar ne egyen.
De annak nincs sok ertelme h egymasra mutogattok h mindenki sz*arul eszik csak en nem
" gondolom, hogy ti meg mivel etetitek a gyerekeiteket"
Na mesélj mit gondolsz? Ja tudom, hogy minden mindenevő csak valami gusztustalan ételnek nevezett zsíros cukros mekis xart ehet, mást nem. Bezzeg ti vegánok...
A személyeskedésen kívül megy még valami nektek? Ja, nem.
Na akkor mesélj mivel eteted 36?
Mit nem kap meg egy gyerek ami csak a tejbe és a húsba van? És csak másik élőlény tetemébe és anyatejébe? 🤔
#37 te magadtól vagy ilyen fogyaték, vagy súgnak?
Leírták előttem: ha nem vezeted be az allergéneket, akkor kb egy életre szóló vegánságra ítéled a gyereked pusztán azért mert te szektás agyú vagy. Míg más hús és tej fogyasztó gyereke bármikor dönthet úgy, hogy nem eszik többet ilyet. Ezen mi nem világos? Nehéz?
De nem tudom mit vitázok egy olyan korlátolt emberrel, aki komolyan nem tud különbséget tenni egy állati tetem (dög) között, meg feldolgozott és finom (igen az dolgozd fel) élelmiszer, készétel között.
Jajj de primitív vagy te jó Isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!