Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért van ennyi alkalmatlan...

Miért van ennyi alkalmatlan szülő? Miért hisztiznek ennyien 3 nap után, hogy otthon kell lenni a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Egyszerűen felháborítónak tartom, hogy mennyi szülőnek okoz gondot pár napig összezárva lenni a gyerekkel. Csak ezt a hisztit látom és hallom mindenhol, hogy ő nem tud a gyerekkel mit kezdeni.

Minek vállalnak gyereket ennyien ha abszolút nincs kedvük foglalkozni vele? Fogalmuk nincsen, hogy mit szeret, mi érdekli, mivel játszik a gyerek akit 5-10 éve nevelnek. Ezt mégis hogy? Inkább hordják ki halomra a játszótérre őket hagy fertőzzék össze-vissza egymást.

Eddig mindenki hangoztatta, hogy a gyerek az élet értelme, az ő kis csodájuk és jajj de szeretik. De 3 napot nem bírnak meglenni mellettük ha nem tudnak 8-10 órát külön tölteni tőlük. Miért kell így gyereket vállalni ha ennyire a töke kivan az összesnek hogyha foglalkozni is kell a gyerekkel?

2020. márc. 18. 15:42
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
24%
De dolgozom !Saját vállalkozásunk van. Még valami?Ami lemaradt? 2 gyerekem van és soha nem voltak és lesznek teher számomra ! Ahogyan a férjem sem!Mert ugye nem csak a gyerekre ,hanem a férjekre is panaszkodnak...”Hát nem irigylem azokat a férjeket ,apákat akiket nyilvánosan aláznak ...” ezt a férjem mondta
2020. márc. 31. 16:55
 52/54 anonim ***** válasza:
37%
Igen, először csak egy gyerekről írsz, meg arról, hogy egész nap vele foglalkozol. Aztán mivel felvilágosítanak páran, hogy nem teljesen ugyanaz a helyzeted, mint másoknak, már hirtelen eszedbe jut, hogy van még egy gyereked, meg még vállalkozásod is. Jaja, persze :D
2020. márc. 31. 17:27
 53/54 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki azt hisz amit akar!!!NEm az volt a kérdés mutasd be az életedet!! A te valszodbol is látszik kedves utolsó ,hogy milyen vagy! Akinek a családja teher az nem érdemli meg!!! Isten mindent lát és ezt a sok rosszat is! Ez is meg lett írva a Bibliába! Csak az emberek még most sem értik meg,és még most is csak.mindennel bajuk van!!! Igen hívő ember is vagyok ! Lehet fikázni! Én hálát adok az úrnak hogy egészségesek vagyunk! ! És témát lezártam!
2020. márc. 31. 21:49
 54/54 anonim ***** válasza:

Nem vagy tisztában a fogalommal amit írtál! Kedves utolsó! De isten áldjon!

Nem vagyok allszent!Amikor azt írtam szeretem a családom és a velük töltött időt! És hogy soha nem teher az életem! Talán ,sőt tudom ,hogy ezért vagyunk boldogok és hálásak mert mindig pozitívan gondolkodunk ! Ehhez pedig nem feltétlen kell Isten! Nélküle is lehetnének pozitívabb az emberek!!! A sok negatívum és sirankozas árt a léleknek és a körülötte lévőknek!

2020. márc. 31. 22:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!