Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor szokja meg a 3 éves...

Mikor szokja meg a 3 éves kisfiam, hogy màshol lakik?

Figyelt kérdés
Vâlàs utàn a szüleimhez költöztünk az anyósomék hàzàból.Jó itt neki,azt làtni,de időnként azt mondja,itt nem jó,ott pedig igen.Hiànyozna neki az első otthona,mēg nem szokta meg?Amúgy nagyon anyàs,keres,ha az apjànàl van

2020. jan. 23. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A 3 evesem egy uj cipot is nehezen szokik meg.... meg jo, h nem egyszeru ez neki.
2020. jan. 23. 20:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ez természetes?
2020. jan. 23. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mióta laktok a szüleidnél? Amúgy teljesen természetes. Én 10 évesen költöztem először, sokáig tartott, mire megszoktam. Azóta rengetegszer költöztünk, de mindig sokáig tartott...
2020. jan. 23. 23:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Pàr hónapja
2020. jan. 24. 06:26
 5/5 anonim ***** válasza:
A fiam 4 éves volt mikor elköltözünk és kb 1 évig emlegette a régi lakást. Pedig szeret itt lakni és a szobáját is ugyanúgy rendeztük be.
2020. jan. 28. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!