Mi lehet ez kisfiam mindkét lábszárán, szinte egyhelyen mind két lábán? Száraz a bőre egy foltban, de máshol nem. A zokni szára dörzsölheti ki?
Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 20:18
1/5 anonim válasza:
Nem tudok a kérdésre válaszolni.Nálunk is ugyanez a gond a kisfiammal.Engem is érdekelne h mitől lehet ez.
Bocsi h nem válaszoltam!
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok én a gyógyszertárival bekenem neki és akkor szépen múlik, aztán estére megint visszajön...nem hiszem h zokni, harisnyát hord.
Próbáld meg krémezni neki.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi megpróbálom
2011. febr. 2. 21:40
4/5 anonim válasza:
Szaraz, erzekeny bore lehet, mint az en kisfiamnak is, ekcemara hajlamos lehet. A zokni, nadrag, harisnya irritalja es azert is lehet olyan. En a kisfiamnak eloszor gyogyszertari furdetovel kentem, de az nem volt eleg zsiros, most kek Nivea kremet kenek ra, az eleg suru es zsiros, 1 het alatt rendbe jott tole a bore, de minden nap furcsi utan kenem a ket labszarat es a ket karjat is. (neha a karjan is kijonnek szaraz foltok)
5/5 anonim válasza:
Nézesd meg orvossal, mert nekünk a hasán voltak száraz foltok, és kiderült, hogy ekcéma. Kaptunk rá krémet, egy hét alatt elmúlt, most már csak szárazkás, arra gyógyszertári A vitaminos krémet használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!