Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 18 hónapos kisfiam a lábába...

Perrka kérdése:

18 hónapos kisfiam a lábába kapott branült (nem tudták máshol normálisan megszúrni, mert szétment minden vénája). Volt már valakinek ilyen? Hagytátok lábra állni vele a gyerkőcöt? Köszi!

Figyelt kérdés

2013. nov. 4. 06:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, de nekem mondták is, hogy ne engedjem, mert szétrepedhet a nyomástól a vénája.
2013. nov. 4. 06:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Szegényt lelekileg nagyon megviseli. Persze a kórházi lét maga is, bár már bejárósok vagyunk. Minden nap mennünk kell, de itthon is nagyon nehéz. Elég érzékeny és akaratos típus. Sokszor menni akar, föláll, én nem tudom hogy akadályozhatnám meg. Félek, hogy szétmegy a branül. Akkor nekem kell kihúznom, amit nem tudom hogy fogok csinálni, mert nagyon rosszul leszek az ilyenektől. Persze anya vagyok, majd megoldom. Szóval sorstársakat keresek.
2013. nov. 4. 06:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha sokáig kell még kezelést kapnia, akkor nem lenne jobb betenni egy portot? (Port a cath)

A bőr alá van beültetve és a centrális vénába szokták kötni. Lányom a kemoterápiához kapott 2,5 évesen, de kisebbeknél is alkalmazzák!

[link]

Nem megy szét a véna, nincs fertőzési kockázat. Persze a műtét, nem kis dolog...

2013. nov. 4. 06:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak volt. 19 honaposan mutottek. Szorosan oda volt gézzel rögzitve. 3 napig volt neki. A mutet napjan annyira kába volt hogy nem erdekelte. De masnap mar szaladt vele..en is aggodtam bar én korhazban voltam vele szoval ha baj lett volna van segitseg. Külföldön voltunk. Nem is mondtak hogy ne engedjem menni..19honapos gyereket sztem fizikai keptelenseg ravenni hogy fekudjon..
2013. nov. 4. 07:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Na akkor most legyek okos :-)

Kedves utolsó kommentelő: mennyi idős volt a picid? El tudtad már Neki magyarázni, hogy nem lehet most fölállni? Vagy hogy csináltad? Köszi!

Nagyon sajnálom bárkinek is ilyen helyzetbe kerül a gyereke! Jobbulást annak, aki esetleg még beteg!

2013. nov. 4. 07:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Mármint első kommentelő :-)
2013. nov. 4. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!