Debrecenben vagy Nyíregyházán jobb a szülészet? Tapasztalatok? Szeretnék egy normális nőgyógyászt is aki foglalkozik normálisan és becsületesen az emberrel! Tudnátok ajánlani egyet?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 19:27
1/8 Tica0121 válasza:
Én Nyíregyen szültem, Dr. Seres Andrea volt a fogadott orvosom. Bár hallottam róla rosszat is (hogy flegma emberekkel) én ezt nem tapasztaltam. Nem volt problémamentes a terhességem, kiderült, h méhnyakrákom van... mégis végigvitte minden különösebb gond nélkül. A kicsim egészséges, lassan én is. Csak ajánlani tudom mindenkinek a doktornőt. A nyíregyi szülészetről nagyon nem tudok nyilatkozni, sürgősségi császárom volt, utánn VIP szobában voltam. A csecsemősökről sem annyira, mert második estétől non-stop velem volt a gyerek... megmutatták hogy kell pelenkázni, szoptatni. Amikor jöttek akkor kedvesek voltak. A nővérek szintén, h jöttek vizsgálni, akkor aranyosak voltak. Hozzám más orvos a doktornőn kívül nem nyúlt még vizitekkor sem.
2/8 anonim válasza:
Én debreceni vagyok és itt a klinikan szultem.
Nem tudom milyen a nyiregyhazi,de a szobatarsam odavalosi volt es azt mondta,hogy a debreceni sokkal jobb.
3/8 anonim válasza:
A nyíregyházit nem ismerem,a klinika szörnyű,a kenézyvel meg voltam elégedve.Ajánlom bátran!
4/8 anonim válasza:
Én a klinikán szültem. Nem voltam elégedett a szülőszobával, csak addig a pillanatig, ameddig a fogadott szülésznőm velem volt. Császár után órákig könyörögtem fájdalomcsillapítóért az őrzőben, de mást is tudnék mesélni, pedig nem vagyok egy nagy igényű :/ A csecsemősnővérek kedvesek, segítőkészek, segítettek a szoptatásban. Másodjára is itt fogok szülni, mert nekem fontos, hogy a babám velem legyen éjjel is, és sajnos a Kenézyben nem lehet. A nyíregyházi viszonyokról semmit sem tudok, de szerintem az fontos, hogy hol élsz, ha netán befektetnek előbb vagy sürgősségben kell valamit csinálni jó lehet, ha közel van az orvosod.
5/8 anonim válasza:
A kenézyben is ott lehet a baba éjjel,csak kérni kell.
7/8 anonim válasza:
Dr. Seres Andrea velem is normálisan foglalkozott, de most úgy tudom hogy szülési szabadságon van :)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. nov. 10. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!