Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 hetes a picim szulesnel...

2 hetes a picim szulesnel katetereztek, de meg mindig faj mikor pisilek, meddig normalis h erzekeny?

Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva a katéterezés egyáltalán nem fáj. Már egy pár perc után is fura, de ha mégis megsérült ott valami, egy hét után már bőven el kellett volna múlnia. Szerintem egy vizelet vizsgálat nem ártana, nem-e fertőzés.
2013. okt. 10. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem szülés után katétereztek, de sem a feltétel, sem a levétel nem fájt és utána sem fájt egy percet sem. Nézesd meg magad, mert ott valami nem stimmel.
2013. okt. 10. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Jaj szegény :((( Az elsőnél nem igazán ment elsőre a nővérnek és 3 napig éreztem....a másodiknál viszont csak a következő pisi volt kellemetlen.

Én azért rákérdeznék a dologra egy dokinál mert tipp:felsérthette a cső kicsit ami nehezebben gyógyul stb stb szerintem már nem kellene hogy érezd

2013. okt. 10. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!