Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt akinek megromlott a...

Volt akinek megromlott a hazassaga csak mert apuka bent volt a szulesnel?

Figyelt kérdés

18 honapos a fiam, szoval mar jo ideje huzodik ez nalunk. Egyszeruen nem ertem a parom, terhesseg elott semmi baj nem volt a szexualis eletunkkel, de ahogy terhes lettem minden megvaltozott. Terhesseg alatt el voltunk tiltva, hiaba akartam hogy neki ettol fuggetlenul jo legyen, o nem akarta. Jott a szules, mindenaron bent akart lenni, mondtam neki hogy ha nem biztos benne, inkabb varjon kint, de o csak eroskodott hogy latni akarja, bent akar lenni. Ezt kovetoen viszont valami megvaltozott. A szules ota nincs koztunk semmi. Ha van is max 3-4 havonta egy alkalom, de volt hogy hosszabb ideig semmi. En mar mindent probaltam, kerdeztem, probaltam megbeszelni. Volt hogy kezdemenyeztem de akkor is ugyan azt a valaszt kaptam.- Faradt vagyok, Nincs kedvem. Legutobb azt mondta hogy nem kivanja a szexet. Mondtam menjunk orvoshoz vagy probaljunk valamit tenni, mert ez igy nem normalis. Sajnos mar ott tartunk hogy csak alszunk egymas mellett de hozza sem erunk a masikhoz. En sokszor probalkoztam de csak elutasitast kaptam.

Van egy gyonyoru kisfiunk es ugy erzem ebbol valas lesz, mert mar nem birom. 27 eves vagyok, es szuksegem van a szexre de valahogy mar belefaradtam abba hogy konyorogjek a paromnak.

Volt valaki egy picit is hasonlo helyzetben? Mit tettetek? Mit probaljak meg?

El vagyok keseredve, minden valaszt elore is koszonok.

2013. okt. 2. 17:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

már olvastam olyat,hogy a férfinál a szülés látványa elvette a kedvét a szextől.

De beszéltél vele erről? bizto erről van szó?

2013. okt. 2. 17:24
 2/17 A kérdező kommentje:

En is olvastam mar hasonlot, pont ezert is mondtam neki hogy varjon inkabb kint, de o bent akart lenni. Egyszeruen nem lehetett vele errol beszelni, kozolte hogy bent lesz es kesz.

Beszelni- mar 18 honapja probalok vele errol beszelni sikertelenul. Egyszeruen en beszelek es beszelek o meg csak hallgat es egy szot sem szol, csak annyit mond hogy ot nem zavarta a latvany es hogy nem emiatt van. Nem tudja az okat, de egyszeruen nem kivanja a szexet. Ez a magyarazat.

De tenni nem akar semmit, en viszont mar ugy erzem belefaradtam abba hogy konyorogjek. Ha ez igy marad sajnos vege lesz a kapcsolatunknak mert ez igy nem normalis.

2013. okt. 2. 17:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

akkor nem lehet hogy impotenciával küszködik?

vagy van valakije?

ha te kezdeményezel,akkor hogy reagál rá?

2013. okt. 2. 17:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes. Általában az anyukáknak mindig mindenki megmondja, mikor bevallják, hogy a kicsi mellett nincs kedvük/energiájuk a szexhez, hogy változtassanak ezen, mert ne csodálkozzanak, ha a férjük megcsalja majd őket, illetve, hogy erőltessék meg magukat. Ebben az esetben ez mind a férjedre igaz. Nem várhatja el tőled, hogy 27 évesen úgy éld az életed, hogy alig-alig van tesi kapcsolatod. Próbálj meg drasztikusabb lenni, megmondani, hogy vagy változtasson, vagy gondok lesznek köztetek. Amúgy milyen a kapcsolatotok? Szoktatok kimozdulni, beszélgetni? Tehát a szexen kívül minden oké?
2013. okt. 2. 17:39
 5/17 A kérdező kommentje:

Semmi egyeb problemaval nem kuzd- merevedesi problemaja nincs.

Nincs senkije, reggel 8-tol delutan fel6-ig dolgozik, idoben itthon van, nem jar el itthonrol.

Kezdemenyezeskor csak annyi hogy faradt vagyok. Plusz este ahogyan lefekszunk mar elotte mielott agyba bujunk kozli hogy o ilyen-olyan faradt. szoval gyenge jelzes hogy ma sem lesz semmi

2013. okt. 2. 17:39
 6/17 anonim ***** válasza:

Épp a napokban találtam egy cikket, ami szerint pont hogy jobban összehozza a párokat, ha együtt élik meg a baba születését.

Ettől függetlenül szerintem nem az a gond, hogy bent volt, mivel már a terhességed alatt is elutasított úgymond. Szerintem nem itt van a kutya elásva, máshol lehetnek a problémák. Persze kívülállóként nehéz ezt megítélni, de próbálj picit elvonatkoztatni erről és máshol is keresni a gondot. Nem vagy egyszerű helyzetben, ha a férjed nem hajlandó erről beszélni, de azért ne add fel, hátha megnyílik.

2013. okt. 2. 18:05
 7/17 anonim ***** válasza:
Én inkább valami egészségügyi problémára tippelnék ez estben - hormon pl. Bár ritkább az ilyen férfiaknál, de nem kizárt. Próbáld rávenni hogy vizsgáltassa ki magát.
2013. okt. 2. 18:13
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg probald meg az intimitas visszaallitasat sok erintessel. Napkozben is erintsd meg a karjat, hatat, cirogasd a tarkojat, gyengeden puszild meg, ejjel bujj melle az agyban, oleld at, de ne hozd fel a szexet, csak legyen sok erintes, borkontaktus. Kozben kicsit valtoztass magadon, frizura, szexi ruci, fehernemu, de ne kommentald, ne mond h miatta van, ne "unnepelyesen" huzd fel, csak ugy termeszetesen viseld a hetkoznapokban. En meg csinalnek kettesben programokat, ezt sem direktben szexcelzattal (mint h romantikus vacsi, utana kotelezo szex), hanem csak laza kikapcsolodas, amit mindketten elveztek, ez segit titeket egymasra hangolodni. Ezek osszesegeben segithetnek. Aztan ha eltelik par het, nem valik be, egyszer lepd meg azzal, h a jelenleteben kezdesz oromet szerezni magadnak, kerd meg, h nezze vegig, mert az neked jol esik, de nem kell baszallnia, ha nincs kedve... (csodalkoznek, ha nem lenne...)
2013. okt. 2. 18:39
 9/17 A kérdező kommentje:

Mar en is gondoltam mar valami betegsegre, vagy mas hormos problemara. Mar mondtam neki hogy menjen orvsohoz hogy nezesse meg magat, de azt mondta hogy majd elmegy. Azota is megy.

Utolso- mar valtoztattam magamon, a szules utan 60 kg maradtam, de meg lefogytam, fodrasznal voltam, kormosnel, sminkelek, azota is, de semmi. Adok magamra minden nap, normalis ruci itthon, emellett a haztartas rendben, gyerek rendben jatek szoval mindent megcsinalok, stb....!szoval erre nem lehet gondja. Az hogy oda bujjak, kozeledjek, sajnos en ezt tettem egeszen mostanaig. Sajnos nem ertem el vele semmit. Napkozben nem tudunk tobbet egyutt lenni, o es en is dolgozunk, o este er haza en korabban. Ha haza er mindig megkerdezem mi volt a munkahelyen. En tenyleg probalok a kedveben jarni, tenyleg aprosagokkal is, de semmi. Ugy erzem anya vagyok, de no mar nem.

2013. okt. 2. 18:48
 10/17 Vilcsianyuja ***** válasza:
Az utolsó mondatodban szerintem benne van a lényeg: mióta terhes vagy, anya vagy a szemében, nem nő. Nem hiszem, hogy hormonális probléma, kicsi a valószínűség, hogy éppen a terhességeddel párhuzamosan alakult ki nála, nem? Én pszichés okokra gondolok. Az biztos, hogy az eltérő igényeiteket nagyon nehéz lesz összehangolni, ha fenn akarjátok tartani a házasságot, el kell fogadnotok sok-sok kompromisszumot.
2013. okt. 2. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!