Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megromlott a viszonyunk 1 év házasság után, a fiúnk 7 hónapos. El akarok menni, de a gyerek nélkül SEHOVÁ, apuka pedig nem mondd le a gyerekről. Hogyan tovább?
Úgy érzem menthetetlen a házasságunk, amióta házasok vagyunk mindenre sajnálja a pénzt, csak a saját szórakozására nem(nekem csak a GYES-em, CSP-om van), a pelusra néha ad, tápszert vitamin-kártyáról vesszük, a többi az én pénzemből megy(ruha, popsitörlő stb.), ha az én szüleim nem adnának nekem pénzt akkor nekem már ruhám sem lenne. De nem is az anyagiak...
Esténként ha esetleg odabújnék, inkább a gépet az ölébe veszi, én csak egy idegen vagyok mellette. Ha jó napja van akkor foglalkozik a fiával, ha nincs akkor az is zavarja, hogy otthon vagyunk.
Tegnap megmondtam neki, hogy el akarok válni, el akarok menni a fiammal együtt az édesapámékhoz. Közölte, hogy én mehetek, a gyerek marad! Anyóséknál vagyunk még, anyósom nevelné, de a férjem NEM! Én pedig inkább leélem így az életem, de a fiam nélkül SEHOVÁ!!!
A bíróság elveheti tőlem?
Valami ötlet, hogy apuka elengedjen minket?
Amikor a szüleim váltak én 14 voltam, de nekünk megmondta az ügyvéd, hogy ha anya nem drogfüggő meg alkoholista és nem élünk egy putriban tehát anya tudja nekem biztosítani a feltételeket akkor nincs az a bíró aki az apának ítéli a gyereket. Off: Amikor olvastam, hogy sajnálja a pénzt azt hittem, hogy ruhára vagy nem tom, ilyen kirándulásra vagy ilyesmi, na de, hogy a tápszerre meg a gyerek cuccaira? Amikor megcsináltátok a gyereket mit gondolt? Hogy bentről hoz magának a kicsi cuccokat vagy hogy?
17/L
Én úgy tudom hogy 3 éves korig az anyánál helyezik el a gyereket bármi van. Szerintem próbáljatok meg beszélni mert nem hiszem hogy menthetetlen lenne a helyzet.Párom is sokat gépezik,de segit is. Tegnap amig pl a rántott hust csináltam addig ő eljátszott a lányunkkal.
Huzd ki a gépet,próbálj meg valami romantikus rucit felvenni,s hátha észbe kap.Vagy valami szexis filmet berakni.. Hátha..
Köszönöm a válaszokat.
Tegnap amikor elkezdtem erről beszélni(előtte órákig gépezett azért nem figyelt) néha áttértem a piroska és farkas című mesére, fel sem tűnt neki, aztán a beszélgetés közepén bealudt(elkezdett horkolni..), úgyhogy ennyire érdekli a házasságunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!