Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 10 eves hazassag utan, vegre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aniko 99 kérdése:

10 eves hazassag utan, vegre kulon lakunk, mar egy eve, de meg nem valtunk el hivatalosan. En dontottem igy. Vajon miert lehet az, hogy megis azt erzem mintha itt megakadtam volna, se elore se hatra nem tudok menni?

Figyelt kérdés
Se hozza nem askarok visszamenni, de el sem tudom kepzelni, hogy majd valaki mast szeressek, pl. a gyerekeim miatt is.
2012. aug. 21. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
még nem vagy kész az elengedésre,félsz a bizonytalantól,de a régi sem kell már. ez normális érzés,minden veszteséget meg kell gyászolni. sztem segíthetne neked egy szakember,h megértsd és túllépd ezeket az érzéseket. ne siettesd a dolgokat. az h nem váltatok el az miattad van,vagy közösen így gondoljátok? lehet h a férjed is elakadt? nem lehet h esetleg ez az 1 év különlét lehet új alapja a kapcsolatotoknak?
2012. aug. 21. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
A pszichológusok szerint az ember életében a legnagyobb sokkok: haláleset, válás, munkahely elvesztése,költözés, stb. Nem egyszerűú meghozni egy döntést válás ügyben sem. Az egész életed meg fog változni. Ez a mondás jól kifejezi, amit az ember ilyenkor érez: "Rossz a rosszal, de rosszabb a rossz nélkül." Pedig határozottnak kell lenned, ha el akarsz válni. Aztán majd jön egy egy-másfél éves időszak és újra magadra találsz. Kialakul a másik fajta életed. Ennek bizony ára van még az érzelmek vonatozásába is. A szerelem később bármikor megjöhet. Lehet, hogy már a sarkadban lépked.
2012. aug. 21. 12:38
 3/4 anonim válasza:
Hát én is ebbe a cipőbe voltam, és a vége az lett hogy vissza mentem a férjemhez!! Volt egy kis nézeteltérésünk és emiatt elköltöztem a szüleimhez! de hiába akartam elfelejteni nem ment inkább még erősebb lett az iránta érzett szerelmem!! Megszoktad a 10 év alatt, ugy mond össze értetek!! És ez természetes érzés!! Nem tudod elképzelni a jövődet nélküle, de mással meg fölleg nem!! Sztem menny vissza hozzá mert csak szenvedni fogsz!!én is ezt tettem és nem bántam meg!!
2012. aug. 21. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy van-e visszaút. Ha csak sértődés, durci - akkor a különélés során elgondolkodik mindkét fél, hogy nem nagy dolog miatt szakítottak, lehet változni és változtatni. Viszont ha nincs remény a javításra, mert olyan az ok, akkor ne is gondolj egyelőre más partnerre!Teremts békét, nyugalmat magad számára, s várd ki az idejét egy új partnernek! A gyerekeket is elő kell készíteni, hogy ők is akarjanak majd egy új családfőt.
2012. aug. 21. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!