Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon megromlott a viszonyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megromlott a viszonyunk 1 év házasság után, a fiúnk 7 hónapos. El akarok menni, de a gyerek nélkül SEHOVÁ, apuka pedig nem mondd le a gyerekről. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Úgy érzem menthetetlen a házasságunk, amióta házasok vagyunk mindenre sajnálja a pénzt, csak a saját szórakozására nem(nekem csak a GYES-em, CSP-om van), a pelusra néha ad, tápszert vitamin-kártyáról vesszük, a többi az én pénzemből megy(ruha, popsitörlő stb.), ha az én szüleim nem adnának nekem pénzt akkor nekem már ruhám sem lenne. De nem is az anyagiak...

Esténként ha esetleg odabújnék, inkább a gépet az ölébe veszi, én csak egy idegen vagyok mellette. Ha jó napja van akkor foglalkozik a fiával, ha nincs akkor az is zavarja, hogy otthon vagyunk.

Tegnap megmondtam neki, hogy el akarok válni, el akarok menni a fiammal együtt az édesapámékhoz. Közölte, hogy én mehetek, a gyerek marad! Anyóséknál vagyunk még, anyósom nevelné, de a férjem NEM! Én pedig inkább leélem így az életem, de a fiam nélkül SEHOVÁ!!!

A bíróság elveheti tőlem?

Valami ötlet, hogy apuka elengedjen minket?

2012. aug. 24. 09:33
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Szerintem ennek semmi jelentősége nincs, de megmondom. 19 vagyok a férjem 24.
2012. szept. 5. 10:23
 22/27 anonim válasza:
76%
hát szerintem nagyon gyorsan cselekedtetek...egyből házasság..18 évesen már házasság??tejóég..lehet,hogy az apuka jobban tudna foglalkozni a gyerekkel mert ő már azért felnőtt..
2012. szept. 9. 15:20
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

gratula az ilyen válaszhoz...biztos jó helyen lenne egy ilyen férfinél a gyerek, aki a pelenkára is száj húzva ad pénzt és fontosabb a saját szórakozása mint a gyerek...és már ne haragudj, de ki mondta, hogy kor kérdése a felnőttség és az érettség??? láttam én már 40 éves óvodást és 16 éves felnőttet, aki a szülei helyett kellett, hogy helyt álljon!

"Én pedig inkább leélem így az életem, de a fiam nélkül SEHOVÁ!!! " --- már ebből a mondatból látszik, hogy kinek mi a fontos és kinek van esze!

2012. szept. 9. 16:54
 24/27 anonim ***** válasza:
71%

22-es! Te teljesen hülye vagy?! Hogy tudna már egy 24 éves hülyegyerek jobban foglalkozni egy gyerekkel, mint a saját anyukája? Egy olyan huszonéves srác, aki a szórakozásra inkább költ, mint a baba pelenkájára?! Már egy 17 éves lányban is ezerszer nagyobb az anyai ösztön és az önfeláldozás a babája iránt, mint a legtöbb hímnek egész életében.

Az, hogy egy fiú betölti a 18 éves kort, az semmit nem jelent gyereknevelési alkalmasság szempontjából. Egy nő már fiatalon is sokkal de sokkal alkalmasabb egy gyerek nevelésére, ha a kisbabájáról van szó, mert ösztönösen önfeláldozó és gondoskodó. Nem tudom, te milyen bolygón élsz, de el vagy tévedve.

2012. szept. 26. 05:22
 25/27 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, azóta már eltelt egy kis idő, külön költöztünk anyóséktól, változatlan a helyzet, sőt egyre rosszabb, talán a jövő hónapban kimászunk a gödörből!

Köszönöm a válaszokat!

A "jóindulatú" válaszolónak üzenem, hogy attól, hogy fiatal vagyok, sokkal érettebb vagyok, mint a férjem, minden fontosabb neki, mint a családja, a fiát a mai napig le se sz****ja, ha fogalmazhatok így, nem gondolnám, hogy egy ilyen önző, felelőtlen embernek kellene felnevelnie a fiamat.

2013. máj. 30. 08:47
 26/27 anonim ***** válasza:

A 18-as válaszolónak:

"Késöbb is kéthetenként viheti el éjszakára,vagy a te jóindulatodon múlik,hogy mit engedsz."

Na azért nem kell Istent játszani. Játszátok a p*csátokat tizen-huszon évesen. Ebből a dologból a tanulság annyi, hogy nem kell fűnek fának szétdobni a lábatokat. Két három hónap vagy egy két év ismertség után esküvő? Ébredjetek már fel...

Az meg hogy a templomba az esküvő napján annyi ember előtt fogadalmat tettetek: "jóban, roszban, betegségben míg a halál el nem választ" Ezzel őket is h¿lyének nézitek. Neked /nektek pedig ezután ennyit ér a szavad. Kicsit nevetséges hogy akkor mégis vissza az egész mert gépezik ahelyett hogy kef€lne veled/veletek. Ez nem a kérdezőnek szólt hanem a tizennyolcas fél Istennek.

2019. aug. 30. 13:23
 27/27 anonim ***** válasza:
26-os válaszoló vagyok. Csak kimoderálva sikerült átnyomni a hozzászólásomat a trágárság szürőn. Amiért ezeknél a kérdéseknél felmegy bennem a pumpa az az, hogy kicsit komolyabban kéne venni a házasságot. Először is megnézni hogy kihez megyek hozzá kivel fekszek le. Másodszor amit a templomban Isten színe elött a tanúk elött kimondok, hogy "míg a halál el nem választ" az úgy is legyen n, mert igy s€gget csinál a kisasszony a szájából. Meg bohócot azokból az emberekből akik akkor ott megjelentek. És a lényeg szerintem, hogy nem egy két év ismertség után a nyakába ugrani. Vagy egy két hét után aláfeküdni. Akkor talán kevesebb lesz az ilyen meggondolatlan házasság és a bíróságok se lesznek annyira leterhelve h*lyeségekkel.
2019. aug. 30. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!