Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megromlott a viszonyunk 1 év házasság után, a fiúnk 7 hónapos. El akarok menni, de a gyerek nélkül SEHOVÁ, apuka pedig nem mondd le a gyerekről. Hogyan tovább?
Úgy érzem menthetetlen a házasságunk, amióta házasok vagyunk mindenre sajnálja a pénzt, csak a saját szórakozására nem(nekem csak a GYES-em, CSP-om van), a pelusra néha ad, tápszert vitamin-kártyáról vesszük, a többi az én pénzemből megy(ruha, popsitörlő stb.), ha az én szüleim nem adnának nekem pénzt akkor nekem már ruhám sem lenne. De nem is az anyagiak...
Esténként ha esetleg odabújnék, inkább a gépet az ölébe veszi, én csak egy idegen vagyok mellette. Ha jó napja van akkor foglalkozik a fiával, ha nincs akkor az is zavarja, hogy otthon vagyunk.
Tegnap megmondtam neki, hogy el akarok válni, el akarok menni a fiammal együtt az édesapámékhoz. Közölte, hogy én mehetek, a gyerek marad! Anyóséknál vagyunk még, anyósom nevelné, de a férjem NEM! Én pedig inkább leélem így az életem, de a fiam nélkül SEHOVÁ!!!
A bíróság elveheti tőlem?
Valami ötlet, hogy apuka elengedjen minket?
Nekem van tapasztalatom hogy ha nagyon akarnak egy gyereket, akkor lehet orvost lefizetni, ügyvédet, bárkit, és anyuka máris alkalmatlan... Nem részletezném, de az biztos hogy erőszakkal is elveheti, egyszerűen utánatok megy és kitépi a kezedből a kicsit... ennyi! (ez tapasztalat, mielőtt még leszólnátok hogy ilyen nincs)
Nem mondom hogy veled is ez lesz, de jobb ha felkészülsz. Az emberek nagyon sok mocskos dologra képesek, ha el akarnak érni valamit. És nem is biztos hogy a gyerek kell neki, inkább az hogy te szenvedj, bűnhődj amiért ott merted hagyni.
A másik nem tartozik ide, meg rám, de nagyon érdekel hogy jutottatok idáig? Természetesen megértem ha nem válaszolsz rá...
Azt értem ha 3-5 éven belül tönkremegy egy házasság, de 1 év alatt hogy? Előtte gondolom éltetek együtt, akkor nem volt ilyen? Nem szeretnélek megbántani, tényleg csak kíváncsiság.
Menj anyudékhoz és vidd a gyereked is.
De azt se felejtsd el, hogy neki van munkája ő a családfenntartó és így neki nagyobb esélye van arra, hogy nála helyezik el a gyereket. Az apának is ugyan olyan joga van a gyerekhez mint az anyának. Neked nincs munkaviszonyod, ha lenne akkor nem csak gyest kapnál. Ha a párodhoz kerül a gyerek akkor ő kap gyedet és családit ő anyagilag jobb helyzetben van mint te. A bíróság nem csak azt nézi, hogy ki szereti jobban a gyereket hanem hogy anyagilag ki tudja eltartani.
Ezért kell úgy szülni gyereket, hogyha egyedül maradsz akkor is eltud tartani.
Fél éves elmúlt a gyerek eszik mindent ráadásul tápszert kap nem anyatejet így még nagyobb esélye van az apának.
nem tehet semmit, csak fenyeget, valójában bármikor elmehetsz, vagy kirakhatod, a gyereket nem veszi el tőled senki, ez mind csak üres fenyegetés.
amúgy én annyira nem csodálkoznék, ez van, ha a házasság nem két egymást szerető, tisztelő ember közös döntése, hanem "muszáj elvenni mert felütöttem..." és bármilyen gyorsan töröltetitek a választ ez akkor is így marad
Igazából én tényleg mindent megpróbáltam, igyekszem maximálisan kitenni magamért, mint anya, mint nő(már amennyire ugye a dolgok engedik), mint feleség.
A férjem a terhesség alatt teljesen elhidegült tőlem, mert "félti a babát".. Aztán amikor megszültem, hiába kívántam őt lelkileg testileg, addigra már "mindegy volt". Úgy tűnik neki elég volt 9 hónap ahhoz, hogy kiszeressen belőlem. Állandóan magamban keresem a hibát, és hiába teszek mindig a kedvében már nem akar engem, és ezt érzem is..:(
Nagyon el vagyok keseredve, minden este sírva alszom el, borzasztóan fáj, hogy idáig jutottunk..:(
Mintha én írtam volna...csak én már léptem és hazaköltöztem,nálunk 3-éves a fiam.
Szóval...neked itélik a gyereket,3 éves koráig éjszakára nem viheti el,és csak a te felügyeleted mellett láthatja.
Késöbb is kéthetenként viheti el éjszakára,vagy a te jóindulatodon múlik,hogy mit engedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!