Volt akinek megromlott a hazassaga csak mert apuka bent volt a szulesnel?
18 honapos a fiam, szoval mar jo ideje huzodik ez nalunk. Egyszeruen nem ertem a parom, terhesseg elott semmi baj nem volt a szexualis eletunkkel, de ahogy terhes lettem minden megvaltozott. Terhesseg alatt el voltunk tiltva, hiaba akartam hogy neki ettol fuggetlenul jo legyen, o nem akarta. Jott a szules, mindenaron bent akart lenni, mondtam neki hogy ha nem biztos benne, inkabb varjon kint, de o csak eroskodott hogy latni akarja, bent akar lenni. Ezt kovetoen viszont valami megvaltozott. A szules ota nincs koztunk semmi. Ha van is max 3-4 havonta egy alkalom, de volt hogy hosszabb ideig semmi. En mar mindent probaltam, kerdeztem, probaltam megbeszelni. Volt hogy kezdemenyeztem de akkor is ugyan azt a valaszt kaptam.- Faradt vagyok, Nincs kedvem. Legutobb azt mondta hogy nem kivanja a szexet. Mondtam menjunk orvoshoz vagy probaljunk valamit tenni, mert ez igy nem normalis. Sajnos mar ott tartunk hogy csak alszunk egymas mellett de hozza sem erunk a masikhoz. En sokszor probalkoztam de csak elutasitast kaptam.
Van egy gyonyoru kisfiunk es ugy erzem ebbol valas lesz, mert mar nem birom. 27 eves vagyok, es szuksegem van a szexre de valahogy mar belefaradtam abba hogy konyorogjek a paromnak.
Volt valaki egy picit is hasonlo helyzetben? Mit tettetek? Mit probaljak meg?
El vagyok keseredve, minden valaszt elore is koszonok.
Koszonom a valaszokat.
Utolso, koszonom a tippet, mindenkepp mondom neki, vagyis javaslom aztan majd meglatjuk hogy hajlando lenne e elmenni vagy sem. Ha kell akkor elmegyunk egyutt hatha.
Számomra nagyon furi, hogy egy nő, aki ad magára, közeledik, a férje nem reagál erre.... Nekem ez gyanús, még akkor is, ha azt írod, dolgozik, nem csalhat meg. Sajnos én mégis elképzelhetőnek tartom, hogy vagy van valakije vagy tényleg pszichés vagy szervi problémája van.
Miből tudod, hogy nincs merevedési gondja? Látod?
A probléma az, ha ő maga nem akarja megoldani ezt, de még csak beszélni sem erről, akkor Te sajnos nemigen tudsz mit csinálni. Valóban annyit tudsz tenni, hogy elmondod a férjednek, hogy ez sajnos a házasságotok végét fogja jelenteni, mert nem normális házastársi együttélés az ilyen, kérd meg, hogy gondolkozzon el, hogy ezt szeretné-e, mert ha nem, akkor meg kell nyílnia, hogy együtt találhassátok meg a megoldást a problémára. Javasolhatod neki, hogy ha beszélni nem tud róla (sok ilyen ember van), akkor esetleg ossza meg a gondolatait veled levélben. Van, aki nem tudja elkezdeni a problémát megbeszélni, annak segítség lehet ez is.
Kedves utolso, hidd el nekem is fura hogy igy viselkedik. Azert gondolom hogy nem egy masik no allhat a hatterben hisz tenyleg idoben megy el itthonrol, napkozben ha szuneten van felhiv, vagy ir sms-t, idoben itthon van, mindig felhiv mikor indul a munkahelyerol. Szombaton dolgozik, vasarnap itthon van velunk. Egyszeruen nemt tudom elkepzelni hogy tudna megoldani ha lenne valakije, bar en sem zarom ki. Nagyon sokat jar az agyam rajta. Ra is kerdeztem de allitja hogy nincs senkije es hogy csak mi vagyunk, es hogy ertsem meg hogy faradt. Na de 18 honapja?!
Szervi baja biztos nincs. Hisz azert a 18 honap alatt voltunk egyutt parszor, merevedesi gondok nem voltak. Ugyanolyan volt a szex mint elotte, csak annyi kulonbseggel hogy a szules ota konyorognom kell hogy legyen valami. Probalkozom hatha egyszer csak megnyilik es beszel rola, de eddig semmi nem hatott. Mar veszekedtem, probaltam kedvesen, megzsaroltam (tudom nem szep) hogy elhagyom, de akkor sem volt ra semmi valasz. Egyszeruen elzarkozik vagy nem is tudom, de mar nem birom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!