Az elso szulesnel nyomas elott fel oraval kivettek? Tobbi lennt
szerintem az áthaladás számít, nem csak a tágulás...
De nem vagyok szakember és érintett sem a kérdésben
Honnan irsz? Ha Magyarorszagrol akkor tuti csaszar a masodik mert beszariak az orvosok.
Ha kulfoldrol(ekezet hianyaban gondolom) akkor sem fognak hagyni csaszar utan 10orakat vajudni de ha gyorsan tagulsz akkor szulhetsz termeszetesen. Nekem szerencsem volt surgossegi csaszar utan 20honappal siman engedtek szulni.
Hasonlo helyzetben voltam mint te,joval gyorsabb volt a masodik mint az elso.
Ha ugy vesszuk elso szulesem volt a huvelyi hisz csaszarnal ugye nem halad at a szulocsatornan.
Jajj, miért kell ilyeneket írni. Nagyon sok ismerősöm szült császár után természetesen Magyarországon!!
Na stresszeljétek már fölöslegesen!
Jajj,miert kell igy felhaborodni?
Senki nem stresszel senkit feleslegesen,akkor sem hagynak csaszar utan orakat vajudni mert nem teheti sem Magyarorszagon,sem Uzbegisztanban ,sem sehol.
Egyebkent sem mas valaszara kell valaszolj hanem a kerdesre,akarcsak most nekem:)
Nem háborodtam fel, csak nem értem miért kell ilyeneket írni, hiszen egyrészt nem állja meg a helyét, másrészt pont ezzel nem a kérdésre válaszoltatok!
Miért ne hagynák órákig vajúdni, hiszen a vajúdás órákig tart! Vagy azt gondolod, hogy az a sok kismama, akiknek sikerült császár után természetesen úton világra hozni a gyermekét, az mint 5 perc alatt csak úgy kipottyantotta?
Hát nem, órákig vajúdnak ők is...
Fölösleges azt harsogni szegény kismamának, hogy csak akkor van esélye természetes úton szülni, ha majd csak úgy esik be a kórházba, hogy már a szülőcsatornában van a babája, vagy már kinn a feje, különben nem engedik szülni... Majd jól bestresszel, és tényleg nem sikerül neki rendesen tágulni, mert fél, hogy tolják a műtőbe, ha nem tágul márazonnal. Ilyen a tudatalatti!
Kedves kérdező. Szerintem első szülésnek fog számítani, de ettől még lehet rövidebb idő a tágulás. Vannak kismamák, akik arról számolnak be, hogy a 3. volt a leghosszabb szülésük...szóval semmi nem szentírás.
Szép szülést! :)
Nem ,nem tudtam hogy orakig tart a vajudas.Azt hittem csak 10 perc.
Koszonom a kedves tajekoztatast.
Teljesen retardaltnak erzem magam,hogy ilyet nem tudok vbac es ket gyerek utan. Nahat...:)
Igen,Angliabol. Ne haragudj ha esetleg rad ijesztettem. Nem allt szandekomban.
Te honnan irsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!