Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szulesnel jelent valamit ha...

Szulesnel jelent valamit ha porckorongservem van?

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
egyik ismerősömnek volt, de sikerült a helyére tornázni gyógytornával az utolsó héten, így természetesen szülhetett, csak óvatosan
2013. febr. 3. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez miatt lett programozott császárom. :(
2013. febr. 3. 22:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Ohhhh ne, ez ez huuu pfff, most szomoru lettem, elsot csaszarral szuletetr de nehezen gyogyultam, mar akkor azon szurkoltam h ha lehet kovetkezo baba, siman szeretnem, csak kozben servem lett! :(
2013. febr. 3. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Látod, hogy lehetnek csodák, ahogy az első írta. Engem a nőgyógyászom idegsebészhez küldött, hogy mondjon az véleményt. Már jó egy éve szinte tünetmentes volt a sérvem, a doki mégis azt mondta, hogy a szülés alatt előfordulhatna, hogy bedurvul, esetleg a tolási szakaszban nem tudnám kitolni a babát, kockázatos lenne, így egyértelmű császárt javasolt.
2013. febr. 4. 22:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem kiszakadt porckorongsérvem van. Most fogok szülni és engem is idegsebészhez küldött a dokim.Én is jó néhány hónapja tünetmentes vagyok és a várandósság alatt sem volt semmi probléma vele. Az idegsebész adott egy szakvéleményt mely szerint simán szülhetek, de EDA-t nem kaphatok, mert akkor nem érezném ha valami gond van. Nekem annyit mondott, hogy lehetőleg ne ülve vajúdjak és szüljek, mert az a legmegterhelőbb a gerincnek.

Egyébként az ő feleségének is sérve volt és simán szült, minden gond nélkül.

2013. febr. 9. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Na, ilyen is van, jó hallani. Bevallom, egyre mérgesebb vagyok, hogy tőlünk meg elvették az apás szülés lehetőségét, mikor lám-lám, többeknél engedélyezték. második voltam, bocs az off-ért.
2013. febr. 10. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!