Masodik baba: mi lesz, ha apa nem tud bent lenni a szulesnel?
Nálunk lekéste a második szülést a férjem, és tudod mit, sokkal jobb volt, hogy ő nem volt halálán mellettem.
Itthon aludt a nagy mellett. Másnap meg bejött látogatni.
Sajnos a nagyszulok meg nem nyugdijasok, ezert nagyon elore sem tudnak jonni tervezes nelkul...
Lanfear: es nem volt rossz, hogy 'egyedul' szultel? Volt fogadott szulesznod? Mert itt nem lehet sajnos, max meg a dulan gondolkozom, mert szeretnem, ha valakinek azert 'osszetorhetnem' az ujjait a fajasok kozben :)
Nem volt rossz. Nem volt fogadott szülésznőm, sem dokim. Illetékes khba becsattogtam, hogy szülnék.
Oké a csajszit egy hét túlhordással, 2óra alatt letudtam, így nem volt vészes a dolog.
Az én férjem jobban szenvedett volna. Ő szimultán produkálja a bajaimat. Lásd taknyos vagyok, akkor Ő is veszettül fújja az orrát, mert "taknyos", köhintek szintén.. Gondolhatod, első szülésnél mennyire bírtam, hogy szenved, mert fájunk:D Mást meg a gyerek apján kívül nem viselnék el, így egyedül inkább. Szülésnél 2szer megviszgáltak volt egy ctg, ami mutatta, hogy a kicsi jól van, ellenben nem fájok, úgyhogy hanyagoltuk, nem volt infúzió, azt csináltam amit akartam, annyi, hogy a szülészetet nem hagyhattam el a kv automata is tabu volt, de jöhettem mehettem, úgy kínlódhattam ahogy nekem kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!