Miert van ez, normalis?
Figyelt kérdés
Szerdan vtam a 6 hetes kontroll vizsgalaton, kenetet is vett a doki. A sebeim szepen begyogyultak, mindent engedelyezett a doki. Viszont csutortokon volt egy pici nyalkas veres folyas, majd penteken es szombaton sotet barna maszatolas.. Ez a kenetvetel miatt lehet? Belul is szet szakadtam..de begyogyultam. Ha menzesz lenne akk elenk piros lenne nem?2013. okt. 6. 08:02
1/11 anonim válasza:
Nincs tejed?
Addig nem vesznek kenetet amíg szoptatsz, mert a hormonok miatt téves eredmény jöhet ki.
Természetesen a doki miatt lehet vérzés, előfordult már nekem is néha.
2/11 anonim válasza:
hpv kenet, gondolom, az természetesen leveszik...
3/11 anonim válasza:
Nem vesznek le semmilyen kenetet szoptatás alatt ha lelkiismeretes az orvos.
4/11 A kérdező kommentje:
Szoptatok, csak anyatejet kap a pici. Nem akartam levetetni, de a doki azt mondta h ilyenkor muszaly, mert mi van akkor ha a terhesseg vegen elindult vmi, mert ha igen akkor kezeltetni kell. Nagyon jo orvos... De tenyleg ilyen sotet barna es nem elenk piros.
2013. okt. 6. 08:29
6/11 anonim válasza:
Második vagyok. Nekem eddig minden szülésem után levették a HPV-t a hathetes kontrollon :(
Nem is hallottam még, h nem szabadna, de érdekes is lenne, mert nekem mostanság nem volt olyan, h ne lettem volna terhes/szültem/szoptattam volna évek óta, akkor meg nem lenne méhnyakrák-vizsgálatom azóta?.
Az én dokim akkor nem vesz le kenetet, ha már benn van a baba a pociban...
7/11 anonim válasza:
Nekem 2 éve nem csináltak cytológiát, mert terhes lettem, majd még mindig szoptatok.
Azt mondta a nőgyógyászom, majd akkor menjek vissza rákszűrésre, ha már nem szoptatok.
8/11 anonim válasza:
Nem ertem, mi koze lehet a szoptatasnak egy kenetvetelhez. Fel nem foghatom. Ha valaki tudja, magyarazza el. (hogy terhesen nem piszkaljak a mehszajat azt ertem, bar valamelyik orvos akkor is leveszi) Az egyik kolleganomnek pont a kontrollon levett citobol derult ki, h muteni kell. Ez nem jatek. (Engem terhesseg elott 3 honappal mutottek, tehat en is erintett vagyok a rakban, sajnos, ez a veszely mar elkiseri az eletemet, biztos nem hagyok ki egy citot sem, a gyermekemnek szuksege van ram...)
9/11 A kérdező kommentje:
Igen azt en is ugy tudom h terhesseg alatt nem vesznek kenetet (bar vmelyik doki meg akkor is), de h szoptatas alatt nem, az erdekes. Mind 1 az enyem levette, csak nem ertem miert barnazok. Es sotet barna nyulos. Akkor ez normalis lehet kenetvetel utan? Foleg h szerdan vtam es vasarnap van... Ugy tudom h a menzesz nem jon meg mig szoptat az ember...
2013. okt. 6. 15:54
10/11 anonim válasza:
De megjohet, bar nem ilyen koran szokott. Sztem csak a kenet, de ha ketseged van, menj vissza a dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!