Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti nem vagytok kiakadva az új...

Ti nem vagytok kiakadva az új Városligeti Játszótér miatt?

Figyelt kérdés
Mert én nagyon! Nem messze lakunk, a Városligeti fasorra jár oviba, bölcsibe és iskolába a három gyerekem, fél 4-ig dolgozom, 4-re érek oda értük, és ma gondoltam megnézhetnénk az új játszóteret, a régire nagyon sokat jártunk, imádtuk, erre arra értünk oda 16:30-kor, hogy sárgamellényes emberek küldik ki a gyerekeket, mert bezár. Ugyanis sötétedik, és szerintük így veszélyes. Azt mondták a szülők a környéken, hogy bizonyos játékokkal csak animátorok felügyelete mellett lehet játszani, és ezért a szigor. Reggel pedig 8:30-kor nyit, pedig már előre vártam, milyen jó lesz reggel ovi és bölcsi előtt játszóterezni egy fél órácskát 8-tól, ahogy anno az iskolással is tettem, ugyanis elég 9:30-ra beérnem a munkába. Hát ezt is el kell felejtenem. Gyakorlatilag számunkra az a játszótér nem létezik, legfeljebb hétvégén, pedig ki a fenének épült, ha nem az ilyen családoknak, mint mi? Egyszerűen átverve érzem magam. 10 éve azért költöztem a Ligethez az első gyerekkel, mert azt gondoltam, milyen jó lesz majd oda járni a családdal, most meg hétköznap tulajdonképpen egy sima játszótérre nem tudunk elmenni már, ahol szabadon játszhatnak a gyerekek, mert csak olyankor van nyitva, amikor a legtöbb gyerek oviban, iskolában van. És én ráadásul 6 órában dolgozom! Aki 8 órában, az mit csinál? Rugdossa a sötétben a gyerekével a faleveleket? Vagy elmegy a már amúgy is tömött Benczúr-kertbe, ahogy mi fogjuk tenni valószínűleg. Az is vicc, hogy az egész Ligetben rossz a közvilágítás, kivéve ezt a játszóteret, ami kifejezetten jól ki van világítva, de pont ide már nem teheti be a lábát egy család sötétedés után. Ha most 16:30-kor bezár, akkor jövő hónapban meddig lesz nyitva? 15:30-ig??? (A sötétedéshez igazítják állítólag.) Teljesen ki vagyok borulva.
2019. nov. 7. 19:56
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
53%
Pesten lakom de nálunk sincs senki játszom nagyon sötétedés után ,kivéve télen ha szánkózni is lehet vagy hó golyozni illetve szilveszterkor pedig nálunk nem minden játszott zárnak be .
2019. nov. 8. 20:52
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagytok ott, lehet nem látod, hogy vannak-e ott mások. Felénk összeszokott kispajtások szoktak együtt játszani. A közeli házakból vannak összeszokott "gyerekbandák". Világítás is van, még a körülötte lévő parkban is.
2019. nov. 9. 10:52
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Mi is úgy jártunk mikor először voltunk ott, hogy elindultunk otthonról 3 kor délután (2 ig dolgoztam aztán hazamentem), odaértünk fél 4 felé aztán alig voltunk ott bemondták, hogy zárás van... Utána àtmentünk az IKEAba játszóházazni, meg vacsorázni. Múlt héten vasárnap is voltunk ott, ebéd után mentünk, 2 re értünk ki, volt 1,5 óra játszani, aztán záráskor még volt kedve a lányomnak ikeazni aztán megint ott vacsiztunk. Tiszta játszótér, van wc, lehet kártyával is fizetni, ha nincs apród, inkább pozitív a játszótér, mint negatív élmény, és több korosztalynak is megfelelő, remélem nem lesz tönkre téve,illetve karban lesz tartva.
2019. nov. 9. 21:13
 44/44 A kérdező kommentje:
Biztos klassz játszótér amúgy, de szerintem egy játszótérnek nem olyasmi programnak kéne lennie, mint egy állatkertnek vagy játszóháznak, ahová hétvégén felkerekedik az ember, hanem egy szabad, napirendbe könnyen, bármikor beilleszthető dolognak, ami hétköznapokon is látogatható egy átlagcsaládnak. Ha ez egy kalandpark volna egy kis cuki játszótér mellett, nem zavarna a korai zárás. De ez egy játszótér. A környékbelieknek A játszótér. Elég lenne éjszakára bezárni.
2019. nov. 9. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!