Egy kisfiú belerúgott a játszótéren a lábamba, ti mit tettetek volna a helyemben?
1, nem hazudok a lányomnak. Nem is értem miért tetted.
2, az útszélit kihagyom
3, nem "fájt a néninek", meg ejnye-bejnye. Max. egy 1,5-2 évessel beszélek így.
4, egyébként kamu. Amit leírtál, az egy óriási jelent kellett legyen. Nem lehet valakit csendben úgy sípcsonton rúgni, hogy beliluljon. Ennek megfelelően visszhangzott volna a játszótér is, minimum egy "hé, mit csinálsz?" - tól
Az ilyenekkel sajnos nem tudsz mit tenni, de ha legközelebb ott vannak, akkor hangosan hogy más is hallja mondanám a lányomnak hogy menjünk innen megint itt van a buta néni meg a neveletlen kölyke, keresünk másik játszóteret ahol nem bántanak.
Én magamból kiindulva tuti hogy megszorítottam volna a gyerek lábát. Nem úgy hogy fájjon de értse a dolgot.
Gratulálok annak a másik anyukának, hogy a gyerek azt csinál, amit akar. Na ne már!
Egyébként jól reagáltad le, hogy ráaszóltál a gyerekre, hogy ezt fájt. Én sem hagytam volna szó nélkül.
Az útszélit elhiszem, hogy idegességedben mondtad, de azt nem kellett volna, gondolom, felment benned a pumpa egy ilyen válaszra, de akkor se. Nem érdemes lesüllyedni az ilyen emberek szintjére.
Volt benne tapasztalatom. Anyuka buszmegállóban nyomkodja az okostelefont, a körülette lévő 3 kisgyerek fel-alá rohangál, köpköd, tetolja a gatyáját és az úttestre pisil, közben autók... Anyukának szólok, hogy ugyan már, rászolhatna a gyerekre, , mert elütheti az autó, erre ő: nem mindegy neked? Törődj a saját dolgoddal. Fenomenális szülők vannak, az tény. Ja és ráadásul a kb. 6 éves megkérdezte, néni, tudsz adni egy kis pénzt? Agyrém. Szerencsére kevesebb van belőlük.
Jó hangosan kell mondani, hogy "aú, miért rúgtad meg a lábamat??" Gondolom semmi válasz, vagy egy "csak" kijön belőle, utána hangosan mondani tovább, hogy "gyere csak, kérdezzük meg a szüleidet, mit szólnak hozzá, vagy ők is szoktak bántani téged, mint ahogy te engem?"
(valószínűleg igen)
Hadd kerüljön nyilvánosságra a dolog, hadd égjen anyuka képe, ha a gyereke viselkedése miatt nem is, de biztosan belepirul, ha a gyereke fennhangon közli, hogy őt bántják otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!