Ti mit tesztek ha bántják a gyereketeket a játszótéren? 20 hónapos a lányom, és ma is egy kisfiú fellökte, rá se szóltak a szülei. Amikor meg felhorkantam, hogy elég ebből h bántják még ők szóltak rám
Kivédeni nemigen lehet, mondjuk most még egy gyereknél könnyen állandóan a lányommal vagyok, így ha odajön hozzánk más kisgyerek, és elkezdene vadulni, idejében közbe tudnék lépni. Mivel én azt feltételezném, hogy nem szándékosan csinálta, csak szólnék, hogy óvatosan. Ha többedszerre történik a dolog, akkor megkérem a szüleit, hogy figyeljenek jobban a gyerekükre. Nem érdekel, hogy mit gondolnak, ha játszótérre viszik a gyereküket, akkor figyeljenek oda arra, hogy mit csinál.
Nálunk mondjuk ez azért működik, mert ez egy pici játszótér, és maximum 3-4-5 gyerek szokott kint lenni, leggyakrabban pedig senki sem, mert kertesházas övezetről van szó. De egy a lényeg, ne hagyd, hogy bántsák. Ugyanúgy te is szólj rá a sajátodra, ha ő "vadulna". Ilyenkor még nem a gyerek a hibás, néha az én kislányom is produkál olyanokat, hogy csak nézek, még tanulniuk kell a társas viselkedés szabályait, de hát ezért vagyunk ott mi szülők.
Igen, ezt csinálnom.
Ez nagyon eldurvult amit leírtam, mire én szóltam addigra már vagy 4x akarta ellökni, és nem értem hogy a szülei miért nem szóltak rá. Egyszerűbb nekem beszólni...
Mi is kertes övezetben lakunk, szintén olyan a játszó mint amit leírtál, de itt is van egy gyerek aki miatt már nem szívesen járok ki.
> aztán úgy felrúgom, ...
Aztán odajön hozzád a felrúgott kölök apja, és úgy jársz, mint a kismalac a fizikapéldában. (Olyan gyorsan repült, hogy utolérte a saját visítását.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!