Tetszik neked a Réka név? Van olyan kisfiú/kislány név, amit már tini korodban eldöntöttél hogy az lesz a babád neve?
Igen tetszik , szerintem nagyon szép név.
Gyerekkori nevem a Flóra egy regény nyomán, ha kislány lesz, ezt a nevet kapja.
Nálam az Emma volt a favorit. (Jóbarátokból)
Aztán a baráti társaságban született egy kislány, akit így neveztek el, aztán így a kislányom nem ez lett.
Fiú: Vilmos, de a férjemnek nem tetszik. Ez is régóta tetszik.
Nekem nagyon nem tetszik a Réka név, olyan mintha azt mondanák, hogy répa..
Kedvenc lány nevem a Boglárka, ha lányom lesz így nevezem el!
Kedvenc fiú nevem az Alex és a Tamás! Imádom ezeket a fiú neveket!
Nekem világéletemben nagy álmom volt egy baba.Már 14 évesen sokszor anyukának képzeltem magam.Akkor eldöntöttem,hogy ha lányom lesz vagy Petra vagy Réka lesz,ha fiam Máté vagy Bence.Végül 26 évesen szültem az elsőt,aki Petra lett,de nagyon nehéz volt a Rékáról lemondani.3,5 éves a gyönyörű Petrám,és 1 hónapos a kis Rékám.Nagyon tetszik a Réka név,kedves,letisztult,szép,egyszerű.Az,hogy a Bencére vagy a Mátéra sor kerül-e valaha?Ki tudja....:D
Egyébként te már kismama vagy?
Szép név a Réka.
Nekem a kedvencem a Sára volt már úgy 14 éves korom óta, ismertem egy kislányt, akit így hívtak. Akkor még nem volt ennyire felkapott név. Két kisfiam van, és valószínű, hogy már nem lesz Sárám. :(
24 leszek, és nincsen párom, szóval egyenlőre elég távoli kép hogy anyuka lehessek :D Kicsit néha félek az életkorom miatt, mert anyukám ennyi idősen lett anya.
De hát ez van... Mindenkinek sok boldogságot aki már anyuka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!