Szerintem is mindegy,csak egészséges legyen,de az hazudik aki azt mondja,hogy neki tényleg egy percig sem fontos és semmi vágya/elképzelése nincsen.Mindenki vágyik valamire.
Én kislányra vágytam és az is lesz.
34hkm
2012. márc. 13. 17:39
2/23 anonim válasza:
Mindig is egy vagány kisfiút szerettem volna, "szerencsére" az is lett. Most 13 hónapos.
2012. márc. 13. 17:40
3/23 anonim válasza:
Én kislányra vágytam nagyon, persze kisfiú lett. Kellett egy kis idő, hogy megszokjam a gondolatot, de egy percig sem bántam, csak furcsa volt.
2012. márc. 13. 17:40
4/23 anonim válasza:
Én addig, míg nem lettem terhes, úgy voltam vele, hogy tökmindegy. Úgy egészére nézve, szeretnék majd 1 fiút, meg egy lányt. Aztán terhes lettem. Kb. 5 hetes voltam, mikor úgy éreztem, hogy fiam lesz. És végig így éreztem. És fiam is lett.:) Imádom őt és bátran be merem vallani, hogy örülök annak, hogy fiam lett és ha még egy babám lenne, annak örülnék a legjobban, ha az is fiú lenne. Én úgy érzem, hogy engem fiús anyukának teremtettek.:) De az nem azt jelenti, ha lányom lenne, azt nem szeretném ugyanúgy.
2012. márc. 13. 17:42
5/23 anonim válasza:
Nekem tényleg mindegy volt. A kisfiút furcsának találtam, mert lány tesóim vannak, lány babákat ismertem, vigyáztam rájuk, szóval soha egy fiú a környéken. A párom persze fiút szeretett volna. Fiú lett. Szerintem a dédnagyi örült a legjobban, mert lányai vannak, lány unokái, szóval kijárt már neki egy fiú. :)
2012. márc. 13. 17:43
6/23 anonim válasza:
Az életvitelünk miatt azt mondtuk párommal hogy fiú... azt hogy, mi most ezt akarunk vagy azt nem mondtuk ki egyértelműen talán tényleg azért mert így szép.. azt ad az istenke amit akar és nem azt amire mi vágyunk! Nah, de annyira fiút hittünk magunknak hogy lett egy belevaló vagány kislányunk...! Nem adnám 100 fiúért sem.... és gyönyörűen felvette a mi ritmusunkat :)
2012. márc. 13. 17:44
7/23 anonim válasza:
Mindig kislányra vágytam,de amikor megmutatták az ultrahangon kisfiam fütyijét én voltam a világ legboldogabb kismamája.Most 1 éves és elkezdtem még egy kisfiúra vágyni :) Érdekes,mert míg nem voltam terhes el sem tudtam magam képzelni fiús anyukaként :)
2012. márc. 13. 17:47
8/23 anonim válasza:
Harmadikra nem bántam volna egy kisfiút, de a lánynak is nagyon örülünk, legalább már tudjuk, "mit kell csinálni"... :D
2012. márc. 13. 17:53
9/23 anonim válasza:
beavathatnál mit kell csinálni a lány babáért:)
én nagyon nagyon kislányt szerettem volna, ezért szinte biztos voltam benne hogy fiú lesz, és az is lett:)
egyetlen pillanatig bánkódtam mikor mondták hogy nem biztos, demintha fiú lenne... végig nem mondták biztosra, de mikor megszületett eszembe se jutott megkérdezni hogy milyen nemű, éreztem hogy fiú:)
2012. márc. 13. 18:02
10/23 anonim válasza:
Első babának kisfiúra vágytam. Megszületett :)
Most még nem vagyok terhes a másodikkal, de mindig úgy gondoltam, másodiknak kislány szeretnék majd. Azonban az utóbbi időben amióta napról napra egyre jobban imádom a kisfiamat, úgy gondolom, nekem "kell belőle mégegy" :)))) Magyarán másodiknak is talán kisfiút szeretnék, hogy legyen kis játszótársa az első fiúcskának :) Na meg a kisfiúkhoz már értek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!