Kislány vagy kisfiú? Tudom mindegy csak egészséges legyen, de szerintem a legtöbben kimondatlanul is jobban vágynak valamelyikre!
Figyelt kérdés
Én kisfiút szerettem volna,és mikor kiderült hogy lány lesz,addig a pillanatig "elszomorodtam" egy kicsit. De most már nem szomorkodom 1percig sem!2012. márc. 13. 17:34
21/23 anonim válasza:
Elsőnek mindig egy kislányt szerettünk volna a férjemmel, mert arra volt biztos nevünk - sikerült is, megkaptuk! :) Én mindig kislány párti voltam, de kimondhatatlan öröm volt, mikor a második gyermekünk kisfiú lett! :) Fő a változatosság! :D
Amúgy igen, az egészség a fontos, de azért mindig van egy bizonyos "kívánság" a születendő gyermek neme felé. Mi úgy voltunk, hogy nagyon kislányt szeretnénk, de ha kisfiú, akkor az éppen olyan tökéletes és csodás, a legszebb dolog a Földön! :)
22/23 anonim válasza:
Én három gyereket szeretnék: először egy lányt, aztán egy fiút és megint egy lányt, de ha nem így lesz, az sem baj:) annak kell örülni, ami van :D
23/23 anonim válasza:
Több gyereket szeretnék, mondjuk 3-at. Egy kisfiút mindenképp szeretnék a 3ból:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!