Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislány vagy kisfiú? Tudom...

Kislány vagy kisfiú? Tudom mindegy csak egészséges legyen, de szerintem a legtöbben kimondatlanul is jobban vágynak valamelyikre!

Figyelt kérdés
Én kisfiút szerettem volna,és mikor kiderült hogy lány lesz,addig a pillanatig "elszomorodtam" egy kicsit. De most már nem szomorkodom 1percig sem!

2012. márc. 13. 17:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Volt két nevelt lányom, így azt gondoltam lányos anyuka vagyok és kislányt szeretnék. A férjem viszont nagyon fiút szeretett volna. Amikor mentünk uh-ra és megkérdezték szeretnénk-e tudni mi a neme akkor mondtam, hogy igen, de fiút érzek. Jó volt a megérzésem :) onnantól kezdve nem is tudtam volna elképzelni, hogy lányt várok :) teljesen átalakultam fiús anyukává.

A másodiknál már az első pillanattól kezdve azt mondtam, hogy tuti fiú és én azt is akartam, a férjem úgy gondolta, hogy ha lány akkor sem elégedetlenkedik. A 14. héten mondta a doki, hogy szerinte fiú. Egyszerre mondtuk ki, hogy de jó :)

2012. márc. 13. 18:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig azt mondtam,hogy majd még legalább 1 lányt,majd azt is mondtam,hogy legalább 3 lányt. Most már pár év múlva kisfiút szeretnék! Persze,ha lány lenne,akkor spórolnánk egy nagy csomót :-) És akkor a Párom kitérne a hitéből is :-D

Először a Párom lányt szeretett volna,nekem mindegy volt. Másodjára inkább fiút szerettünk volna-főleg az apuka! Nekem majdnem mindegy volt,de 60 %-ban a fiú fele húztam.

Harmadjára már úgy startoltunk,ha a fene fenét eszik is fiúnak kell lennie!

Üdv: Boldog 3 lányos :-D

2012. márc. 13. 18:46
 13/23 anonim ***** válasza:
Ja,az első mondatomat úgy kell érteni,hogy miután 3 gyermekes anyuka lettem,utána mondtam sokáig,hogy legalább még 1 ,majd legalább még 3 lányt szeretnék.
2012. márc. 13. 18:47
 14/23 anonim ***** válasza:
Egy fiú,egy lány.:) már kiskoromban is így terveztem,és nagy szerencsém van,hogy így is lett. Nem is tudok különbséget tenni,mindkét nemnek megvan a maga szépsége,ha csak fiaim v lányaim lennének,ugyanilyen szerencsésnek érezném magam.
2012. márc. 13. 19:24
 15/23 anonim ***** válasza:
Mindegy volt, csak arra vágytam, hogy terhes legyek már végre! Amikor mondta az orvos, hogy ikrek lesznek, szerettem volna, hogy egy fiú és egy lány legyen. Két fiú lett, ennek is nagyon örültem! Következőnek lányt szeretnék, de ha fiú lesz akkor is fogok örülni! :-)
2012. márc. 13. 20:43
 16/23 anonim ***** válasza:
Lányt szerettünk volna, az is lett. :)
2012. márc. 13. 21:29
 17/23 anonim ***** válasza:

Elsőre tényleg tökmindegy volt, mert több, mint 1 évig próbálkoztunk. Kisfiam lett. :) Apa nagyon fiút akart, olyan rosszcsontot, mint ő volt. Már 1 éves, pont olyan. :)

Másodikra szeretnék lányt. Nagyon vágyom rá. Apa persze fiút. Ha fiú lesz, nem fogok elszomorodni, akkor elkönyvelem, hogy fiús anya leszek.

2012. márc. 13. 22:46
 18/23 kíváncsicska ***** válasza:
Mikor terhes lettem csak azt kértem hogy ikrek ne legyenek ha lehet.2 gyereket szeretnék csak nem egyszerre.Mikor kiderült hogy egyedül volt lány felé hajlottam inkább,és mint kiderült az egész család kislánynak szurkolt.Kislány lett.Szeretnék majd még 1 gyereket.Régebben úgy gondoltam egy lány egy fiú.Most valahogy mégis kislány felé húz a szívem, bár az még odébb van hogy megint terhes legyek hisz a lányom 3.5 hónapos :)De ha majd fiú lesz sem bánkódok :)
2012. márc. 13. 22:53
 19/23 anonim ***** válasza:

Mikor terhes lettem lányt szerettem volna,a párom fiút. Sógorral annyira meg voltak győződve arról,hogy fiú lesz,hogy egészen a 30. hétig fiúként becézték.Aztán az UH-n lányt mutatott és pont azt látta a párom.Akkor ott annyit mondtam/kérdeztem,hogy "ugye nem baj?".Azóta imádják egymást!

Mikor másodjára lettem terhes,szintén lányt akartam.Valahogy nem éreztem,hogy fiús anyuka legyek,pedig 3 fiú és 1 lány testvérem van.

Ezúttal páromnak kedvezett és fiunk született.

Lelkiismeret furdalásom volt,hogy annyira lányt akartam,de ma már 6 hónapos a fiam és 26 hónapos a lányom és egy percig sem bánom,hogy ez lett.Így lett egy kerek,vegyes egész család a mienk! :)

2012. márc. 14. 00:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Fiút vártam, kislányt kaptam, 2napig paráztam hogy ezzel hogy birkózok majd meg, de ma már nem adnám 3 fiúért sem:-) Ha a következő is lány lenne, már azt sem bánnám, ráadásul apuka lányt szeretett volna, örültem neki hogy tuti szeretni fogja, így is lett:-)
2012. márc. 14. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!