Szerintetek melyik a szebb kisfiúnak: Koppány vagy Alberik Kislánynak: Lúcia vagy Kleopátra vagy Olívia?
A Koppány borzasztó a történelmi vonatkozása miatt. (Biztosan ismered a történetét).
Az Alberik sem a legjobb, de akkor már ez lenne az előnyösebb.
A lány nevek közül talán az Olívia a legjobb. A Kleopátrát semmiképp nem választanám.
Hidd el kérdező, Koppányból is lesz az oviban legalább 5, ugyanis jelenleg az ősmagyar nevek számítanak divatnévnek :) Minden 3. kisbaba Zétény meg Koppány meg Barnabás.
Az Alberik meg (szerintem, de ez csak magánvélemény) borzasztó, ne haragudj :(( Feltűnősködő és különcködő.
Akkor már Albert inkább...
A lánynevek szépek, bár Kleopátra számomra kicsit humoros, mint rendes, mindennapi név. A Lúcia és Olívia viszont szépek.
Ha József lenne, tuti nem lenne másik sem az iskolában, sem a munkahelyen:)
Na, de amit kérdeztél:
fiú: Koppány
lány: Olívia
Bocsi, de ezek a nevek nekem se tetszenek.
Ha nagyon választani kell, akkor Alberik, Olívia.
A fiúnevek közül nem tudnék választani. Valahogy nem tudok elvonatkoztatni Koppány történelmi halálától. Ha majd tanulják az iskolában... szegény.. Na mindegy.
A lánynevek közül az Olívia nekem nagyon tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!